Eva Puppis (BAR): Vtetovirala si je poseben prstan

Eva Puppis (BAR): Vtetovirala si je poseben prstan (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
7. 6. 2016

Opazili smo, da roko temnolase tetoverke Eve Puppis, nekdanje tekmovalke v resničnostnem šovu Bar, v zadnjem času krasi prav poseben prstan, zaradi česa smo jo povprašali, ali z dekletom razmišljata o naslednjem velikem koraku. 

In čeprav nam je Eva pojasnila, da kljub veliki ljubezni z dekletom nista zaročeni, ima drobna poslikava telesa kljub temu prav poseben pomen.

"Dekle mi je pred kratkim narisalo srček na papir. Tega pa sem prerisala in ga dala na svoj prst. Za to mi ne bo nikoli žal. Mislim, da so to najini posebni trenutki, ki jih imava, saj imava obe isti tatu. Spominov sicer ne moreš izbrisati, tatu pa lahko, vendar je ta tatu moj spomin, pa naj se najina zgodba konča kadarkoli," nam je pojasnila Eva in dodala, da s Špelo sicer ne razmišljata o poroki. "Porok iskreno ne maram prav preveč, če pa se bom kdaj poročila, se brez dvoma ne bom cerkveno. Glede tega sem zelo skromna in ne potrebujem veliko ljudi, ki bi bili priča moji zvesti in lepi ljubezni," nam je povedala Eva in dodala, da bi njena popolna poroka bila nekje v tujini, brez papirjev, velike množice in razkošnih oblek.

■ KAJA MILANIČ