Eva Puppis tetovira tudi znane Slovence

15. 6. 2015
Deli
Edvard nam je zagotovil, da bo Eva avtorica tudi njegovega naslednjega tatuja.

Nekdanja barovka Eva Puppis, ki je le nekaj tednov po svojem odhodu iz Bara v bližini Kranja odprla svoj tattoo studio Gja Gi Tattoo, pri svojih strankah žanje kopico pohval. Pred kratkim se je njenim veščinam namreč prepustil tudi svetovalec in življenjski trener Edvard Kadič, ki je nad svojo novo tetovažo preprosto navdušen, povedal pa nam je tudi, da se bo k Evi brez dvoma odpravil tudi v prihodnosti.

Čeprav ima Eva izredno zasedene termine, se je za dva tedna vrnila v Bar, v tem času pa je naročene stranke prestavila na drugi termin.
Edvard je ponosen na svoj novi veliki tatu.

Eva, ki je za Novo vrata svojega studia odprla le nekaj dni po uradnem odprtju, ko nam je razkrila tetovažo korenja, ki si ga je ob tej posebni priložnosti vtetovirala na stegno, je zdaj že polno zasedena. Njeni termini naj bi bili zapolnjeni za tri mesece vnaprej, saj smo od njenih strank slišali le dobre kritike. Med Evinimi strankami naj bi se v kratkem času, odkar je studio odprt, namreč zvrstilo kar nekaj slavnih Slovenk in Slovencev, med njimi tudi Edvard Kadič.

"Eva zelo uživa v tem delu, kar se res vidi in čuti skozi celoten proces tetoviranja," nam je pojasnil Edvard in dodal, da se je pri izdelavi njegove nove tetovaže zelo posvetila izboru motiva in njegovi izvedbi.

"Njeno uživanje ob risanju tetovaž in pozitivno energijo prenaša tudi na stranke. Ko sem se odločal, h komu se bom šel tetovirat, je bilo to zame zelo pomembno," je povedal Edvard, ki je svojo levo roko okrasil z vzorcem tribal. "Moja izkušnja je bila res prijetna. Še posebej cenim Evino prijaznost in pripravljenost prisluhniti mojim muham glede podrobnosti izdelave tetovaže. Res je vredna vse pohvale," z navdušenjem pojasnjuje Edvard, ki se je Evinim spretnostnim prepuščal kar dolgih osem ur.

In čeprav je Eva v svetu tetovaž samouk, je v zadnjem času naredila že precejšnjo četico umetnin. Njenim spretnostnim se je pod kamerami resničnostnega šova Bar prepustila tudi barovka Ivona, ki si je na predel ključnice z rimskimi črkami vtetovirala rojstni dan svojega brata. Med strankami se je v preteklem mesecu znašla tudi Evina mama, ki si je na predel za ušesom vtetovirala indijansko pero, podoben tatu pa si je na enakem mestu omislila tudi Eva. Omenjena tetovaža pa ni edina, ki ju povezuje, saj nam je Eva že pred časom priznala, da je prvo tetovažo naredila prav svoji mami, ko ji je na roko vtetovirala manjše pero, kakršnega ima na roki tudi sama.

ZOJA AHLIN, osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk