Eva Puppis: Znova tetovirala znano Slovenko

9. 10. 2017 | Vir: Nova
Deli
Eva Puppis: Znova tetovirala znano Slovenko (foto: Špela Urbanc)
Špela Urbanc

Eva Puppis, nekdanja tekmovalka v šovu Bar, je v preteklosti tetovirala že veliko znanih Slovencev in Slovenk, med drugim tudi strokovnjaka za neverbalno komunikacijo Edvarda Kadiča. Pred kamerami serije Bar je s črnilom okrasila tudi Ivono Pavlovič, tudi tokrat pa je v svojem tatu studiu v Šenčurju pri Kranju gostila znano stranko. 

Aleksandra in njena sestrica Lara sta si dali vtetovirati sonček in luno. 

Pred kratkim je z ujemajočimi se poslikavami namreč okrasila roko Aleksandre Ilijevski, pevke glasbene zasedbe Pliš in izbranke igralca Jurija Zrneca. "V Gja Gi Tattoo Art sta se je prišli tetovirati pevka skupine Pliš in njena sestrica Lara. Vtetovirali sta si sonček in luno, ki pa imata za njiju globlji pomen," nam je povedala Eva in dodala, da je bil njun obisk tudi zanjo nekaj posebnega.

"Njun obisk oz. energija, ki sta jo oddajali, sta bili čudoviti. Zelo smo se imele lepo, veliko smo klepetale, res sta super in želela bi si čim več takšnih strank," priznava temnolaska, ki je Aleksandro in sestrico tetovirala približno 30 minut. In ker so se imele ob delu tokrat tako lepo, je Eva na druženje povabila tudi svojo izbranko, sicer fotografinjo Špelo Urbanc, ki je trenutek veselja ujela na fotografijah. 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel