Evi Boto se je uresničila še ena želja: Challeta Salleta zagrabila za lička

Evi Boto se je uresničila še ena želja: Challeta Salleta zagrabila za lička (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
5. 11. 2019

Na spoznavnem intervju z Denisom Avdičem je Eva Boto pred pričetkom šova izrazila željo, da bi najraje imitirala - če bi imela to priložnost, da se preobrazi v moškega - Challeta Salleta.

A to ni bila edina Evina želja! Nekdanja evrovizijska predstavnica si je ob tem še zaželela, da bi priljubljnega glasbenika, če bi ga kdaj srečala v živo, nežno zagrabila za lička oziroma za njegovo zapeljivo brado.

In glede na to, da je tudi Denis Avdič namazan z vsemi žavbami, je po nastopu Eve Boto, ki je bila Challe Salle, ki je bil četrti žirant, izkoristil priložnost in glasbenici izpolnil željo. Čeprav je bilo Evi na začetku izjemno nerodno, ji je s pomočjo Challeta to vendarle uspelo, publika pa je vse skupaj nagradila z velikim aplavzom.

Seveda pa je bila po nastopu več kot presrečna tudi Eva, ki si ga je kot 'Challesa vzela lagano'. "Hvalaaaaaaaaa vam za TAKO NOR odziv, jaz sem res uživala, čeprav so živčkiiiiii pred oddajo delali na polno. Reeeees je bilo težko imitirati Challeta, menda je uspelo," je po zaključku oddaje zapisala na družbenem omrežju Eva Boto, njeni sledilci pa so se strinjali, da ji je to več kot uspelo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L A G A N O 💥 @challe_salle @znanobrazimasvojglas #lagano #zoisg 📷 @miromajcen

A post shared by EVA BOTO 𝘰𝘧𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢𝘭 🎶 (@eva_boto) on

Priporočamo