Exatlon: Zdaj je končno znano, kar je zanimalo marsikoga - tekmovalci so živeli TUKAJ

Exatlon: Zdaj je končno znano, kar je zanimalo marsikoga - tekmovalci so živeli TUKAJ (foto: Planet TV) Planet TV
10. 12. 2022

Znano je, da je resničnostni šov Exatlon sneman v Dominikanski republiki. Ena od tekmovalk pa je nekoliko bolj natančno povedala, kje točno poteka snemanje...

Resničnostni šov Exatlon se je za letos že zaključil, tekmovalci pa so že doma. Ob tem številni od njih redno komunicirajo s svojimi sledilci na družbenih omrežjih, odgovarjajo na vprašanja in razkrivajo same podrobnosti snemanja.

Ena takih je tudi Klara Japelj, ki je pred kratkim na svojem Instagramu odgovarjala na vsa vroča vprašanja, ki so jih imeli gledalci šova.

Med drugim je dobila tudi vprašanje, v katerem mestu je bil šov sneman ter ali ga lahko obiščejo tudi turisti. "Ne vem, koliko lahko govorim o tem," je opozorila Klara, a se je kljub temu odločila razkriti nekaj podrobnosti.

"V Dominikanski Republiki je poseben resort, ki je namenjen samo snemanju šovov. Dvomim, da ga lahko obiščejo turisti," je pojasnila.

Kako pa je s poligoni? "Tudi poligone stražijo varnostniki, zato mislim, da si jih ni možno ogledati," je povedala Klara, a točne lokacije samih poligonov ni izdala. 

Exatlon je sneman tudi v drugih državah, prav vedno pa snemanje poteka v Dominikanski republiki. Lorena Abreu, ena od atletinj, ki je nastopala v Exatlonu v tujini, je zapisala, da se prav vse Exatlon šovi snemajo v mestu Las Terrenas.

Preberite več na Aktivni.si