ExcessDNite: Tudi letos na skriti lokaciji

Vir: Govori.se
7. 6. 2012

Najbolj pričakovana zabava v Sloveniji - ExcessDNite, tudi letos pripravlja novo presenečenje.

Snovalci zabave, ki je znana po tem, da gosti mnogo slovenskih zvezdnikov in drugih VIP gostov, so se tudi letos podali v misijo: poiskati nenavadno, skrivnostno in nepričakovano lokacijo. Skrivno mesto, na katerem se bo odvijala najbolj zvezdniška zabava bodo delili le s povabljenci, nam pa ga bodo razkrili tik pred zabavo.

Na najbolj pričakovanem žuru leta nikoli ne manjkajo zvezdniki slovenske scene kot so Sanja Grohar, Iva Krajnc, Nina Osenar, Alya in ostala zveneča imena slovenske estrade. Predlani so se gostje zabavali v Tobačni, lansko leto pa je bilo prizorišče najbolj zvezdniške zabave Slovenijales, ki je od takrat dalje postal priljubljen prostor za ekskluzivne dogodke in zabave. ExcessDNite ne sledi trendom, pač pa jih ustvarja.

Predpoletni žur se bo svetil v žareči oranžni in s tem vse modne navdušence pripravil do tega, da bodo v poletje stopili modni, svetleči in sproščeni - tako kot se za ta letni čas spodobi. Posebno presenečenje pa za obiskovalce zabave pripravljajo, ko se bodo ugasnile luči. Urbana džungla bo zasvetila v vsej svoji skrivnostnosti. Prve skice letošnjega ExcessDNite dekorja so znane – rdeča nit bo urbana džungla!

Priporočamo