Facebook objava ga je stala mesta v šovu

Nejc se je v obdobju, ko so mu dekleta pisala pisma, zaljubil v drugo dekle. (foto: Printscreen Ljubezen po domače) Printscreen Ljubezen po domače
4. 3. 2017

Včeraj smo na POP TV po jesenski predstavitveni oddaji lahko spremljali prvo epizodo resničnostne oddaje Ljubezen po domače. Od osmerice fantov, ki smo jih spoznali jeseni se jih je v nadaljevanje uvrstilo pet 

Med tistimi, ki so se od sodelovanja v oddaji morali posloviti je tudi 33-letni Nejc Pavlovčič, od katerega smo se v oddaji tudi najprej poslovili.

Kljub temu, da je voditeljica Tanja Postružnik Koren ob začetku njunega snidenja napovedala, da se je zanj zanimalo lepo število deklet, je bila za njegovo sodelovanje v šovu usodna objava na Facebooku, v kateri je Nejc svojim prijateljem sporočil, da je v zvezi. Ker je omenjeni 'status' objavil v obdobju, ko so mu dekleta še vedno lahko preko oddaje pisala, je to vplivalo na število pisem, ki so jih zanj na komercialni televiziji prejeli in se nazadnje odločili, da se njihovo sodelovanje konča.

V včerajšnji oddaji smo se tako poleg Nejca poslovili tudi od 27-letnega Simona Petra, ki je v oddaji prejel le eno pismo, ter od 39 - letmega Primorca Denisa Ambrožiča.

Namesto teh treh 'samcev' pa so v oddajo Ljubezen po domače zdaj vstopila dekleta, ki se bodo potegovala za srca televizijskih kmetov. Že v prihodnji oddaji bodo tekmovalci med prispelimi pismi izbrali šest deklet, s katerimi se bodo odpravili na skupinski zmenek, za tem pa še tri tiste, ki jih bodo povabili na svoje kmetije.