Faki (Kmetija: Nov začetek) se je natreniral

Faki se rad 
posveča fitnesu. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
7. 3. 2016

Številne oboževalke šova Kmetija: Nov začetek so preteklo jesen občudovale izklesano telo zmagovalca, 31-letnega Fakija, tokrat pa nam je za Novo zaupal še svojo skrivnost.

Pravzaprav ne gre za pravo skrivnost, le za dejstvo, da svojemu telesu ne posveča prav posebne pozornosti in posebnih fitnes vaj. Obisku fitnesa tako ne pripisuje posebnega pomena in ga jemlje kot precej enostaven in neobvezen konjiček. Kot pravi sam, sicer redno obiskuje fitnes, vendar se tam ne uporablja nobenih posebnih režimov. Za telo namreč naredi celostni trening, ki vključuje tako kardiovaje kot tudi vaje za krepitev mišic. Poleg fitnesa se rad odpravi tudi v hribe ali na Ljubljani bližnjo Šmarno goro, v prihajajočih toplih mesecih pa bi se s kolegi iz resničnostnega šova prav tako rad povzpel na Triglav. Čeprav je od prihoda domov po zaključku šova Kmetija: Nov začetek pridobil nekaj kilogramov, jih zdaj že pridno topi v fitnesu, kamor smo ga pospremili tudi mi.

Prosti čas s snežno kraljico

  • Po tem, ko je Faki pred kratkim sedel na žirantski stol izbora Snežne kraljice, je veliko prostega časa preživel z letošnjo zmagovalko Petro Markovič. Skupne fotografije na družabnih omrežjih in njegovi obiski na Obali pa so zanetili govorice, da naj bi se med njima pletlo nekaj več, kot le prijateljstvo, a kot nam je pojasnil Faki, bosta ostala samo prijatelja. Čeprav simpatije med njima ni mogel zanikati, pravi, da še vedno ostaja samski.

MAJA MUHIČ