Faki & Maruša: Fizično obračunala na zabavi

Faki & Maruša: Fizično obračunala na zabavi (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
27. 1. 2016

Ko smo bili prejšnji teden na veliki zabavi Miha Anzelina, tekmovalca letošnje Kmetije: Nov začetek, v Kleti Goriška brda, so nam reportažo pomagali ustvarjati tudi tamkajšnji obiskovalci, saj smo zabeležili kar nekaj zanimivih trenutkov. Poleg nostalgičnih, veselih, družinskih in zaljubljenih se je našlo tudi nekaj takšnih, ki so povzročili kar nekaj vroče krvi.

Tudi Faki se ni mogel upreti domačemu briškemu pršutu.
Okrog Denisa in Fakija sta se ves večer zadrževali mični svetlolaski, ki sta bili srž spora med nekdanjimi tekmovalci.
Poleg linških kurentov sta se tekmovalcem na odru pridružili kraljica češenj in kraljica rebule.
S tem plesom naj bi se razvnele strasti med tekmovalkami in oboževalkami (Maruša in Anita v ospredju, Faki v ozadju).
A niti tolažba ni pomagala, saj se je Anita že čez nekaj trenutkov znašla sredi pretepa.
Anito je vedenje oboževalk spravilo do joka, Maruša pa jo je tolažila.
Tako sta se pred dvorano na glas sprla Faki in Maruša.

Sobotni večer v Dobrovem je v tamkajšnjo dvorano namreč privabil približno 200 obiskovalcev, ki so z zanimanjem prišli pozdravit letošnje finaliste oddaje Kmetija: Nov začetek, na dogodku pa se jim je pridružil tudi lanski zmagovalec Denis Toplak. Spremljevalni program, ki so ga sestavljali komični vložki, tekmovanje v ličkanju koruze, obisk linških kurentov in ples z zvezdami resničnostnega šova, je poskrbel za to, da so prav vsi obiskovalci prišli na svoj račun, je pa našo pozornost pritegnil predvsem drugi del večera, ko se je zabava prevesila v popolnoma novo smer.

Pretep zaradi druge ženske

Ob polnoči je Miho čakalo posebno presenečenje – na zabavo sta prišli Anita, s katero je Miha v preteklosti gojil tudi nekaj simpatije, in Maruša, ki se je po novici o razhodu s Fakijem prvič v javnosti pojavila na istem dogodku. Čeprav je bil njun obisk brez dvoma dobronameren – gostje na zabavi so nam celo namignili, naj bi Marušo in Anito na zabavo pripeljala Marušina mama –, je njuna prisotnost na zabavi zanetila kar nekaj vroče krvi. Faki, ki se je na njun prihod odzval s hitro ohladitvijo glave pred dvorano, se je hitro za tem sprostil in zaplesal z neznano svetlolasko, na plesišču pa se je z oboževalci družila tudi Maruša. "Ko sem ju gledal, se mi je njun hladni odnos zdel skorajda malce zaigran," nam je v elektronskem sporočilu zapisal bralec, ki je dodal, da je plesu sledil Anitin jok.

"Zdelo se je, da je bila Anita malce opita, kar je spodbudilo njene burne čustvene odzive," je še zapisal udeleženec zabave, ki je bil priča Marušinemu tolaženju Anite, saj naj bi bila ta prizadeta zaradi oboževalk, ki so ta večer obletavale Fakija. Čustvenemu izpadu, ki ga je naš bralec ujel tudi v objektiv svojega telefona, se je po poročanju bralca Faki želel izogniti in se namenil zapustiti dvorano, na svežem zraku pa se mu je hotela pridružiti tudi neznana svetlolaska, s katero je pred tem plesal. Anito naj bi to tako zmotilo, da je planila po dekletu, kar je med svetlolaskama zanetilo pravi mali pretep. Tudi tega je v objektiv ujela ena izmed bralk, ki je dogodek opisala z besedo 'kaotično'. "Medtem ko je Anita hotela priti do svetlolaske, so ju drugi dajali narazen. Okrog je bilo veliko ljudi, zato je bilo težko ujeti, kaj točno se je dogajalo," je zapisala. In čeprav je bilo dogajanje pestro, se prav nihče od opazujočih ne spominja, da bi bili v bližini dogajanja Miha, Denis in Franc. Ko so se strasti med dekletoma za trenutek ohladile, naj bi druščina stopila na zrak, kjer je dokončno počilo še med nekdanjima partnerjema Fakijem in Marušo. Po poročanju očividcev naj bi se med njima vnel glasen prepir, v katerem naj bi Faki Maruši rekel: "Kaj se jeziš, saj si me ti pustila!" Ona pa naj bi mu odgovorila: "Ti si šel stran od mene." Tudi okoli njiju se je hitro nabralo več ljudi, zaradi česar našemu bralcu v objektiv ni uspelo ujeti dogajanja, je pa rekel, da se je dogodka kar malce ustrašil. "In medtem ko sem na začetku mislil, da je zaigrano, sem takrat vedel, da gre zares," je še zapisal. Po njunem prepiru naj bi se strasti med tekmovalci in oboževalci umirile, večer pa naj bi vsak zaključil pri sebi doma, saj naj bi kljub načrtom, da bi tudi drugi tekmovalci noč preživeli v Goriških brdih, po zabavi odšli domov.