Fantje so se odločili, da mora s kmetije iti ženska. Ni važno katera!

Fantje so se odločili, da mora s kmetije iti ženska. Ni važno katera! (foto: Planet TV) Planet TV
10. 11. 2015

Vse debate na posestvu se skratka vrtijo okoli izbora prvega dvobojevalca in vse kaže na to, da bo to ena izmed deklet.

Moški so v večini, zato bo prva dvobojevalka najverjetneje ženska. Franca in Fakija vseeno skrbi, da bo tista, ki bo prva izbrana, nehala delati in bi to lahko ogrozilo nalogo, prav to sta Mihu medtem zagrozili Jacquelina in Dominika, medtem ko se Barbari to ni zdelo smiselno, saj je izbor dvobojevalcev pač del igre, a je fantom med drugim tudi namignila, naj izberejo kar Jacqueline, ki neprestano govori. A imajo fantje drugačne načrte.

Napetosti rastejo tudi med fanti. Ker je Bruno poškodovan, fantom ne more pomagati pri tedenski nalogi in je zaradi poškodbe izločen iz njihove družbe. Sicer jim je že povedal, da se odpravlja k zdravniku in da upa, da mu bo snel mavec, da se bo lahko vključil v delo, a Faki v to dvomi. Prepričan je, da je Bruno lenuh in da mu ni preveč do tega, da bi se lotil dela. Stvari se še nekoliko bolj zapletejo, ko se izkaže, da je proda, ki so ga pripeljali na posestvo, ogromno.

Kljub fizično naporni tedenski nalogi se fantje med seboj odlično razumejo in vendarle najdejo čas tudi za zabavo. Miha in Niko sta se odločila, da bosta pomerila moči v dirki samokolnic. Dirka je bila napeta, a vendar je bil na koncu Niko hitrejši za nekaj korakov. Niko je kasneje povedal, da je vzdušje med fanti zelo dobro in zato upa, da tega ne bo pokvarilo kakšno presenečenje pri izboru prvega dvobojevalca. Skrbi ga predvsem Faki, ki si rad premisli v zadnjem trenutku.

Več pa v večerni oddaji, ko bomo izvedeli tudi, katera od žensk je tokrat prva dvobojevalka. Na Planet TV.

Franci o dekletih!

Barbara ne prenese Jacqueline!

Je Bruno res lenuh?