Filip Erhatič (Big Brother): Pogrešal je svojo kmetijo

Delo na kmetiji ga sprošča in 
dobro se počuti tudi med 
biokokoškami, ki jih imajo. (foto: POP TV, osebni arhiv) POP TV, osebni arhiv
Vir: Nova
2. 5. 2016

Med zadnjimi izpadlimi kandidati iz šova Big Brother je bil 25-letni Filip, ki prihaja iz kraja Osluševci, naselja v občini Ormož. Glede na to, da živi na kmetiji, se je že od malih nog naučil reda in discipline, kot tudi redoljubnosti. Čeprav se je s prihodom v hišo veselil zabave, nam je zaupal, kako je doživljal ves cirkus, ki se je dogajal tik pred njegovim odhodom.

Filip je v zadnjem tednu doživel kar nekaj zanimivih dogodkov, ki so zaznamovali dogajanje v Big Brotherju. Zaupal nam je, zakaj je tako dolgo vztrajal v džakuziju, ko se je Mirela gola zvijala, in kaj ga zdaj čaka, ko je znova na 'prostosti'.

"Udeležba v šovu je bila zame zanimiva in zabavna izkušnja. Najbolj sem presenečen nad sabo, da sem tako dolgo preživel v hiši BB. Sicer pa, če sem iskren, brez Klemenovega prijateljstva zagotovo ne bi zdržal," nam pove. Tudi Filip je spoznal, da so v hiši nastanjeni ljudje z različnimi karakterji. "Namen je, da se ustvari ta raznovrstnost, da se pokaže, kdo je kdo in kako v določenih situacijah reagira. Sam sem zaznal, da jih ima nekaj velike težave z živci in obnašanjem. Najbolj od vseh mi je bil v redu Klemen, najmanj pa Jadranka," pove Filip.

GOLA V DŽAKUZIJU

In tudi Filip je bil deležen vročega razmerja med Mirelo in Markom. Z drugimi tekmovalci je spremljal, kaj se je dogajalo in kako sta se predajala vročim igricam. "Iskreno, slišal sem cmofkanje v postelji, sicer pa se nisem ubadal s tem, ker sem hitro zaspal. Pa tudi ni me zanimalo njuno razmerje v hiši, kot tudi ne preostale igrice," pove in nadaljuje: "Sam se zelo težko prepustim afericam in se tudi ne bi spuščal v takšne stvari pred vso Slovenijo. Enostavno nisem tak človek. Nas je pa zanimalo, zakaj je Filip tako dolgo vztrajal v džakuziju in opazoval razgaljeno Mirelo, kako se je predajala erotičnemu naboju. Njeno obračanje v džakuziju je bilo za moje pojme grdo, saj je silila v naju s Klemenom. Zakaj sem vztrajal? Tisti trenutek mi je bilo fajn, zato nisem šel iz vode. Predvsem to. Ko si zaprt v hiši sedem tednov in brez alkohola, bi vsakega normalnega moškega vzburilo takšno obnašanje v džakuziju, vsaj po mojem mnenju. Tako da sta s tega stališča dve plati," doda. In tudi Filip ima svoje mnenje glede v hiši nastalega parčka: "Zgodba o njunem odnosu me ne zanima. Zdi pa se mi, 'ki iz tote mele nede krüha' (iz te moke ne bo kruha, op. p.)."

NA KMETIJI

Filip je odraščal na kmetiji in tudi po odhodu iz šova se je že takoj posvetil svojim opravilom. "Doma sem najprej poprijel za delo, ki me navadno sprošča. Pozdravil sem vse kokoške in našega Ara. Potem sem pobral jajčka, šel na traktor in na njivo. Doma se ukvarjamo s poljedelstvom, živinorejo ter zelenjadarstvom, pridelujemo ptujski lük, edino poljščino, ki je geografsko zaščitena v Sloveniji. Imamo biokokoši nesnice, pridelavo mleka in govejega mesa. Dela na takšni kmetiji nikoli ne zmanjka!" še pove.

■ MIMA

Značke: Filip Erhatič