Filip Flisar: Dokazal, da je tudi dober plesalec

Filip Flisar: Dokazal, da je tudi dober plesalec (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
Vir: Nova
18. 9. 2017

Smučarski krosist vedno znova pritegne poglede. Ali je to na tekmah pozimi, ko njegovi oboževalci držijo pesti, ali pa poleti, ko se udeležuje kakšnih zanimivih prireditev. Tokrat smo ga ujeli na 8. Salonu Traminec, ki je potekal v Zdraviliškem parku Radenci.

Filip je redni obiskovalec vsakoletnega Salona Traminec, kjer so se že osmič zapored predstavili najboljši traminci iz kar sedmih različnih držav. Filip je na dogodek prišel skoraj kot prava zvezda, saj so njegovega mustanga spustili celo do vhoda, ki je bil namenjen razstavljavcem salona. S tem je pritegnil veliko pogledov, a še več jih je pritegnila njegova punca Monika.

Letošnji program Salona Traminec je znova povezovala umetnost, za glasbene užitke ob pokušini odličnih vin pa je poskrbela Neisha, ki je ob odličnem repertoarju odpela še izbrane svetovne uspešnice in poskrbela za pravo vzdušje na odru in pod njim. Seveda tudi Filip ob njeni glasbi ni ostal ravnodušen. V nekem trenutku je potegnil svoje dekle in že sta se zavrtela na plesišču. Tako spretno jo je obračal, da so preostali pari zavidljivo gledali njegove sposobnosti, ki pa niso bile smučarske. 

MIMA