Mama Filipa Fliserja se ne vtika v sinovo ljubezensko življenje

Kot mama se Jelka ne vtika v Filipovo ljubezensko razmerje. (foto: u Napisala Mima u Fotografije Mediaspeed) u Napisala Mima u Fotografije Mediaspeed
Vir: Story
30. 1. 2017

Smučarski krosist Filip Flisar je bil zadnja leta nekoliko skrivnosten glede ljubezenskega življenja, čeprav so pred kratkim mediji že razkrili, da ima ob sebi novo simpatijo. Tokrat nam je njegova mama Jelka Šiker zaupala, kaj meni o njegovih ljubezenskih razmerjih.

Filip Flisar je Zlato lisico spremljal v družbi mame Jelke. Njegova nova simpatija Monika pa je bila v ozadju.
Jelka in Filip imata precej odprt odnos, saj prav mama Filipa podpira in mu pomaga na vseh smučarskih poteh.

Filip je trenutno v Italiji na kvalifikacijah in se pripravlja na nove tekme. Znova pa je pritegnil nekaj pozornosti na Zlati lisici pod Pohorjem, ko je prišel v družbi temnolaske. Hitro so zaokrožile novice, da ima ob sebi novo dekle, in sicer Moniko, hčerko župana Zavrča in enega od najbogatejših Slovencev Mirana Vuka.

Filip je bil kar nekaj časa pred tem v zvezi z Indiro, s katero sta si uredila skupno gnezdece. Ampak kot smo izvedeli, sta se razšla in Filip je ostal sam. "Filip si je takrat na javni dražbi kupil 'luštno' majhno stanovanje in se odselil od doma," se spomni Jelka, ki nam je takrat tudi zaupala, da je bila tega koraka vesela. "Doma sem ga imela že 'poln kufer'. (smeh) Je pa bila to najboljša pot, da je videl, kakšno je samostojno življenje in kako je, ko moraš sam pospravljati in čistiti. (smeh) Zmožnosti so v njegovem obsegu in lahko si plačuje tudi majhen kredit. Stanovanje smo našli res ugodno in čas je že bil, da je zaživel kot moški. (smeh) Čeprav je bil poleti tudi veliko doma, saj obožuje peko na žaru," je povedala Jelka. Takrat sta bila z Indiro veliko v Mariboru ali pa v Hrušici, kjer je živelo zdaj že nekdanje dekle.

Jelka nam je že takrat zaupala, da nima težav z dekleti, s katerimi se srečuje Filip. "Filip je tisti, ki izbira, in v končni fazi mame nimamo kaj pri tem. Je pa res, da je biti Filipova punca precej težko! Filip je nenehno izpostavljen medijskim pritiskom. Po drugi strani pa je fant zelo odprt, prijazen. Nenehno se slika z oboževalci. Njega imajo radi vsi. Od štiriletnikov pa tja do 80-letnih babic. In če dekle ne zna ločiti, kaj je del medijskega in športnega izpostavljanja, zelo trpi. Tudi sam je takšen, da ne prenaša ljubosumja in ob sebi ne more imeti dekleta, ki tega dela njegovega življenja ne bi razumelo. Prav tako je veliko zdoma in tudi to za zvezo ni enostavno."

Na vprašanje, kaj misli o bodoči novi snahi, je odgovorila: "Monika in Filip se poznata že dlje časa in sta se tudi pred časom družila. Simpatija je v zraku. Sicer pa se v to ne spuščam. V končni fazi je on tisti, ki izbira, in on živi z dekletom, ne jaz. (smeh) Tako bom rekla, kot sem že enkrat: Filip si jo izbere in Filip jo ima. Pomembno je, da sta onadva srečna."

Napisala Mima
Fotografije Mediaspeed

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story04/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 04/2017

Story 04/2017, od 19. 01. 2017