Filip Flisar konstantno zamuja

Vir: Lea
12. 10. 2013

Za smučarskega krosista Filipa Flisarja ni skrivnost, da konstantno zamuja. Vsi njegovi prijatelji so njegovo slabo lastnost sprejeli. Se pa je že zgodilo, da je bil celo enkrat prehiter.

"Res je! Prišel sem 23 ur prehitro. Nisem imel izpita za avto, zato sem bil odvisen od tega, da me je vedno na treninge vozila mama. Vozila me je tudi na Gorenjsko, saj smo od tam imeli vedno odhode z reprezentanco. Zaradi tega me je morala dostaviti na odcep za Kranj zahod. In tradicionalno sva vedno zamujala že zaradi poti do tja, ki je precej obremenjena.

Skratka, odpravila sva se na pot in ko sva prišla tja, ni bilo nikjer nikogar. Seveda sva spet zamujala pol ure, zato sem rekel, da so me zagotovo imeli dovolj in so odšli brez mene.

Poklical sem trenerja, da ga vprašam, kaj zdaj, ali so slučajno že odšli. On pa me je vprašal: 'Kje pa si?' Odvrnil sem mu, da sem na križišču, ko me je spet vprašal, kam sem namenjen. Nato sva ugotovila, da sem prišel dan prehitro. Ni nama ostalo drugega, kot da sva se z mano obrnila in odšla nazaj na Štajersko. Drugi dan pa spet na pot proti Kranju."