Filip Flisar: Mišo mu je pripravil nepozabno pojedino

Filip in Mišo (foto: Goran Antley in Miša Margan) Goran Antley in Miša Margan
Vir: Story
6. 3. 2014

Najbolj znanemu brkaču Slovenije, smučarskemu krosistu Filipu Flisarju, so po vrnitvi iz Sočija njegovi Mariborčani v sredo v središču štajerske prestolnice pripravili topel in veličasten sprejem, po njem pa ga je pocrkljala še ponosna mama Jelka.

Skupaj z dekletom Indiro, družinskimi člani, trenerjem in nekaj prijatelji je sina povabila na večerjo v najljubši lokal - bližnjo Astorio, ki jo ima v najemu Mišo Stevanovič.

Z ekipo so simpatičnemu olimpijcu z veseljem pripravil nepozabno pojedino, on pa je goste povsem očaral s svojo dobro voljo, saj se je z veseljem fotografiral z vsemi, ki so si to želeli. No, njegovi so mu pripravili tudi presenečenje, saj so mu podarili pravo olimpijsko kolajno, ki pa je bila - ledena.

Za vse prisotne je bilo zanimivo, ko je našega smučarja po brkih prepoznala ter za podpis in skupno fotografiranje zaprosila tudi skupinica Francozov. Vedno nasmejani Filip jim je kljub svoji olimpijski prigodi s francoskimi krosisti, ki so osvojili vse tri kolajne, željo brez težav izpolnil.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 11/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 11/2014

Story Story 11/2014, od 05. 03. 2014