Filip Flisar: Načrti so splavali po vodi

Čeprav so jima načrti za letošnji dopust padli v vodo, sta našla nekaj časa za razvajanje.
 (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
8. 10. 2015

Eden izmed naših najpriljubljenejših smučarjev Filip Flisar je na druženju v začetku poletja z veseljem napovedal, da v juliju pričakuje obisk iz Amerike, s katerim naj bi se podal na enomesečno potepanje po Evropi.

Ko smo Filipa poklicali ta teden, nam je z žalostnim glasom pojasnil, da so njegovi poletni načrti splavali po vodi, saj obiska na koncu ni bilo. "Nekaj je šlo narobe in ni mogel priti. Škoda, res škoda. Bilo je malo suhoparno zaradi tega, ampak računamo, da bomo še kar nekaj let živeli in da bo še priložnost za obisk," je povedal simpatični Mariborčan in dodal, da sta se z njegovo partnerico Indiro namesto potovanjem to poletje posvetila dokončanju stanovanja, ki sta ga kupila lani. Filip in Indira sta se namreč kljub številnim obveznostim podala v celovito prenavljanje stanovanja, v katero sta se pred kratkim tudi končno vselila.

"Vseljena sva, trenutno pa čakava, da najin električar pride iz Nemčije in nama še pred zimo montira termostate, da ne bo zeblo," je pojasnil in dodal, da sta si kljub vsemu s partnerico privoščila enotedenski oddih. "Veliko sva delala, zato sva se za en teden odpravila v LifeClass Terme Sveti Martin. Fino sva se imela, zdaj pa ne vem, ali nama bo usojen še kakšen vikend oddih ali ne. Ne obremenjujeva se s tem," nam je še povedal Filip, ki je bil poleti prav tako aktiven tudi na kolesu BMX.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Goran Antley

Značke: Filip Flisar
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story40/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 40/2015

Story 40/2015, od 01. 10. 2015