Filip Flisar: Zasut s slamo in čestitkami

Filip Flisar: Zasut s slamo in čestitkami (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
11. 7. 2018

Smučarski krosist Filip Flisar je pred kratkim postal očka hčerkici Sofii, ki sta jo dobila z izbranko Moniko. In prav za ta prihod nove družinske članice jima je njun prijatelj Tomi Gomilšek pripravil prav posebno presenečenje.

Filipa in Moniko je namreč na družbenih omrežjih pričakala posebna videočestitka, v kateri so jima čestitali številni znani Slovenci. "Ideja, da jima nekaj pripravim, se mi je porodila, ko sta sporočila veselo novico, da je Monika noseča. Takoj sem vedel, da mora biti čestitka nekaj posebnega in da jima moram pripraviti nekaj, česar jima ne bo nihče drug. Po vseh idejah, ki so se mi takrat vrtele po glavi, mi je bila ta, da jima naredim videospot, najbolj všeč. To je nekaj, kar bo Sofii za vedno ostalo v spominu," pove Tomi.

"S Filipom se poznava natanko tako dolgo, kot je v zvezi z Moniko. Jaz sem pravzaprav bil najprej njen prijatelj, vendar sva se s Filipom takoj razumela in postala prijatelja. Vesel sem za Moniko, da je našla fanta, kot je Filip. Pri nastanku te čestitke je v prvi vrsti sodeloval moj prijatelj Vauks, brez katerega ne bi bilo tega izdelka. Od znanih obrazov so v videospotu sodelovali: Alya, Isaac Palma, raper Zlatko, Poskočni muzikanti, Tanja in Kori z Radia Center, naš štajerski slavček Damjan Murko, boksarski šampion Dejan Zavec, radijski voditelj Mikić, komik Tadej Toš in glasbenik Omar Naber. V videospotu se pojavijo tudi moji prijatelji, ki so mi priskočili na pomoč, za kar sem jim zelo hvaležen."

Presenečenj še ni konec

Ob videočestitki, ki je razveselila novopečena starša, pa je Filipa Flisarja čakalo še eno presenečenje. "Skupaj s prijatelji smo mu okrog hiše natrosili slamo, kot se to po običajih spodobi. Vsa zelenica in parkirni prostor, skupaj z avti, so bili v slami. Zjutraj, ko sem ga prišel zbudit po naporni noči, mi je po mojem vprašanju, kako se mu zdi vse skupaj, dejal: "Ogromno dela bom imel, mislim, da otrok ne bom več delal." (smeh) Videočestitka pa mu je bila neizmerno všeč in iz srca se mi je zahvalil. Monika pa mi je napisala sporočilo: Tomi, hvala ti za lep posnetek za Sofio. To mi moraš dati na USB-ključek, da bo imela za spomin. Pa hvala za nasip okrog hiše. Video je bil tudi všeč Monikini mami in očetu, ki ju v pesmi tudi omenim."

Besedilo: MIMA // Foto: Tadej Turk, Primož Predalič, osebni arhiv

Priporočamo