Filip Pesek, sin Rosvite Pesek, je neverjeten in predan očka, s TEM je raznežil čisto vse!

Filip Pesek, sin Rosvite Pesek, je neverjeten in predan očka, s TEM je raznežil čisto vse! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 2. 2022

V družbi svojega sina nadvse uživa, kar rad pokaže tudi širši javnosti - in zagotovo je pravi vzornik, ko gre za očetovsko vlogo.

Soproga Filipa Peska, Nastja, je konec novembra rodila sinčka Matea, ki se ga je cela družina zelo razveselila. Priljubljena voditeljica in novinarka Rosvita Pesek je prvič postala babica in svoje razneženosti takrat ni niti malo skrivala. Prepričani smo, da svojega vnuka zdaj že krepko razvaja!

Preberite si še: Oriana Girotto pokazala sina in osupnila, kakšen lepotec je danes njen Edvard

No, zagotovo pa se je Filip izkazal kot izjemno pozoren novopečeni očka, pa tudi kot partner, ki je svoji Nastji ves čas stal ob strani.

Oba svojim sledilcem rada pokažeta, kako se imajo vsi trije in kaj počnejo - pred kratkim je tako Nastja na svoji FB strani Malinca objavila posnetek, na katerem ob kulturnem prazniku Filip svojemu sinčku recitira poezijo Franceta Prešerna.

Ob tem so se odzvali številni njeni sledilci, ki niso skrivali navdušenja nad čudovitim prizorom. Priznamo, Filip je s to nežno gesto ganil tudi nas!