Finalisti letošnje Kmetije so Aneta, Denis, Franko in Nik

Finalisti letošnje Kmetije so  Aneta, Denis, Franko in Nik (foto: Pop Tv) Pop Tv
7. 12. 2018

Finalisti letošnje Kmetije so postali – Aneta, Denis, Franko in Nik. Zadnja si je vstopnico priborila Aneta, ki je po srditem boju iz igre izločila Alexandra. Današnja oddaja je bila tudi zadnja oddaja iz sklopa 55-dnevnega bivanja na posestvu Kmetije v Prekmurju, zdaj pa se karavana seli v Ljubljano, kjer bo v soboto, 15. decembra, ob 20. uri v živo potekal veliki finale.

Za zdaj lahko izdamo, da bodo imeli v soboto tudi gledalci svoj vpliv na odločitev o zmagovalcu, saj bo na voljo telefonsko glasovanje. Tako lahko karte pošteno premešajo in vse taktike tekmovalcev lahko v trenutku zbledijo.

Bomo tudi letos dobili žensko zmagovalko, bo slavil najmlajši kmet, bo slavil kmet, ki je bil največkrat v areni, ali bomo prvič v zgodovini slovenskih televizij dobili dvakratnega zmagovalca resničnostnih šovov? Odgovor dobimo v soboto, 15. decembra, ob 20. uri na POP TV.

Še preden pa se finalisti pomerijo v epskem boju za 50.000 evrov, pa se bodo oboževalci lahko z njimi srečali na treh dogodkih. Prvič že v ponedeljek, 10. decembra, ob 17. uri v trgovskem centru Jager v Celju, v sredo bo srečanje v mariborskem centru Jager na Melju in v petek bodo kmetje na voljo za fotografiranje v Velenju.