Finalisti resničnostnega šova The Biggest Loser prej in potem!

Finalisti resničnostnega šova The Biggest Loser prej in potem! (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
11. 1. 2018

Jutri boste ob 20. uri lahko spremljali še zadnje dejanje prve sezone resničnostnega šova The Biggest Loser. Tekmovalci so se tri mesece potili, spreminjali življenjske navade in se zdravo prehranjevali, pred kamerami so skupaj izgubili več sto kilogramov. Štirje finalisti, ki bodo jutri pred celo Slovenijo še zadnjič stopili na tehtnico, so zares nerazpoznavni.

Dan pred velikim finalom so finalisti šova videti takole:

Pred tremi meseci...

Če začnemo z edino žensko finalistko... Indira Ekič je oktobra imela 102 kilogramov. S preobrazbo je bivšemu fantu, ki je obsojal njeno fizično podobo, želela pokazati, kaj je izgubil. Ptujčanka je zastavljeni cilj zagotovo dosegla.

Bojan, si to ti? Lastniku turistične kmetije so v zadnjih letih kilogrami močno poskočili, sam pravi, da se je hitri hrani in sladkim pijačam težko odpovedal. Ker se je doma utapljal v delu, se je v The Biggest Loser prijavil z razlogom, da nekaj časa nameni samo sebi. Ko je vstopil, se je tehtnica ustavila pri 176 kilogramih. Sedaj je videti odlično!

Aplavz si zasluži tudi Iztok Perše, ki je pred tekmovanjem tehtal 138 kilogramov. Primorec si je želel povsem novega življenja – druge službe, novega stanovanja in zdravega telesa. Opaziti je, da je finalist na zelo dobri poti - ko se vrne domov, bo lahko uresničil njegove sanje in se z družino večkrat odpravil v naravo.

Zadnjega finalista Aleksandra Jovića pa ob prihodu domov zagotovo čaka cel kup ženitvenih ponudb. 28-letnik, ki je na začetku tehtal 160 kilogramov, je namreč tekmovanje pričel z jasno začrtanimi cilji - zaželel si je, da bi s preobrazbo naudušil kakšno predstavnico nežnejšega spola. Prepričani smo, da mu bo uspelo.

Priporočamo