Finalisti The Biggest Loser Slovenija so Cristian Baranašič, Gaja Rozman in Ferid Talundžić

Finalisti The Biggest Loser Slovenija so Cristian Baranašič, Gaja Rozman in Ferid Talundžić (foto: Planet TV Press) Planet TV Press
26. 4. 2019

Finalisti tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija so Cristian Baranašič, Gaja Rozman in Ferid Talundžić. Neposredni prenos finalne oddaje, ki jo bo vodila Saša Lendero, bo že v petek, 10. maja, ob 21. uri na Planetu.

Naporni tedni odrekanja, potenja, ustvarjanja novih življenjskih navad in premikanja meja fizičnih zmogljivosti so tik pred vrhuncem. Tekmovalce The Biggest Loser Slovenija sta tudi v tretji sezoni na njihovi poti vseskozi podpirala trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, a končni izziv je v veliki finale popeljal le tri.

V odločilnem teku z nahrbtniki, v katerih so prenašali kilograme, ki so jih doslej izgubili, so se najbolje odrezali 34-letni Cristian Baranašič iz Škofljice, ki je ob vstopu v šov tehtal 144,2 kilograma, 20-letna Gaja Rozman iz Tržiča, ki ji je tehtnica na začetku pokazala 137,6 kilograma in 30-letni Ljubljančan Ferid Talundžić, ki je imel ob prvem tehtanju 129,2 kilograma.

"To je najlepši dan v mojem življenju, dosegla sem tisto, kar sem hotela in sem v finalu. Edina punca!" se je veselila Gaja. Cristian pa se je zahvalil vsem, ki so ga podpirali in obljubil, da bo do finala naredil vse, kar bo v njegovi moči: "Videli boste novo različico mene." Na finalnem izzivu se je sicer najbolje odrezal Ferid. "Zelo sem vesel, spremenil sem obliko telesa," je povedal in dodal, da ga do finala čaka še trdo delo.

   

Neposredni prenos velikega finala The Biggest Loser Slovenija bo že v petek, 10. maja, ob 21.00 na Planetu, tudi odločilni večer, ki bo poskrbel tudi za nekaj presenečenj, pa bo vodila Saša Lendero. Zmagovalec ali zmagovalka bo domov odnesla tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram.