Finalistke Miss Earth obiskale Bled

27. 4. 2011 | Vir: Govori.se
Deli

Ne le da so lepe, pač pa so tudi hitre, razgledane in predvsem ekološko osveščene. In prav zato, da bi še bolj spoznale Slovenijo so finalistke lepotnega tekmovanja Miss Earth v Agenciji Queen odpeljali na Bled.

Športno turistični dan, ki so ga dekleta s pomočjo številnih sponzorjev in prijateljev tekmovanja Miss Earth doživele na Bledu, turističnemu biseru Slovenije, je minil brez poškodb, čeprav so že v zgodnjih jutranjih urah lepotice v športni opravi zbujale pozornost, ko so s centra Bleda do Male Zake tekle za veliko miss nagrado.

Ob ogledu Blejskega otoka, kjer je lepoticam lokalni župnik predstavila zgodovino cerkvice in zvona želja so dekleta seveda trenutek ali dva izkorisitla tudi za poziranje, potem pa so se peš odpravila proti centru Bleda. Po teku in ogledu kulturnih in zgodovinskih znamenitosti pa je sledilo kosilo, ki so ga prirapvili za lepotice v razkošni Vili Ajda, ki stoji le enkaj korakov od jezera. Tam jih je prijazno sprejel lastnik Vile Ajda Vlado Dakskobler, jih pogostil z odličnim domačim teranovim likerjem, ter kosilom, ki je šlo vsem dekletom več kot v slast. Ko pa so bili želodčki polni so dekleta prišla tudi do zasluženega počitka.

Prečudovit pogled na Blejski grad smo uživale kar v ležalnikih, ki so jih po odličnem kosilu pripravili za nas in priznam, počutile smo se odlično,” je bila zgovorna Teja Stražišar, edina izmed misic, ki je čeprav kratko, a sladko izkusila tudi hišo Big Brother slavnih. “Naučile smo se veliko, videle veliko lepega, tek nas je nekoliko utrudil in odlčino kosilo “pocrkljalo”,so bile še zadenje besede lepotic, ki bodo v prihodnje obiskale še druge dele prelepe Slovenije.

Dan slovenskih lepotic na Bledu pa smo ujeli tudi v našo video kamero.

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu