Finalistke Miss Hawaiian Tropic: Razkrite večerne obleke

Miss Hawaiian Tropic v oblekah (foto: Nova) Nova
Vir: Nova
2. 10. 2008

V Ljubljanskem BTC-ju je pred dnevi eden od naših bralcev ujel nekaj deklet, za katere se je pozneje izkazalo, da so finalistke Miss Hawaiian Tropic. Po njegovi zaslugi razkrivamo, kakšne bodo na letošnjem finalu večerne obleke tekmovalk.

Četico lepih deklet sva s prijateljem opazila že pred nakupi, ki sva jih opravljala v ljubljanskem BTC-ju, a nisva vedela, da so to letošnje havajke,” nam je zaupal fotograf.

“Malo pozneje, ko sva se usedla v avto, sva zagledala tri dekleta, ki so pred vhodom pila vodo. Hitro sva jih fotografirala, saj so bile punce res luštne,” je še dodal. “Ko sva na spletu našla fotografije deklet in ugotovila, kdo so, sva jih pač ponudila vam. Prav simpatične so,” še dodaja naš vir.

Ko smo poklicali šefinjo havajk, Jelko Šajn iz agencije Queen, nam je zgroženo povedala, da vsako leto poskrbi za nove večerne obleke in da so dekleta odšla ven samo za minutko ali dve ter da naj bi bile toalete do finala strogo varovana skrivnost. “Dekleta so imela tisto sobotno popoldne skupno pomerjanje oblek in tako vam je očitno uspelo dobiti tudi fotografije oblek, ki pa še niso končane, tako da vse še ni razkrito,” je še povedala Jelka.

Priporočamo