Franc bi v primeru zmage nagrado razdelil med sotrpine!

20. 11. 2015

Franc je obljubil sebi in svojim sotrpinom, da si bo od nagrade, če jo dobi, odščipnil le 10 tisoč evrov, ki jih potrebuje za nakup zemlje. Ostalo bo razdelil med Fakija, Nika, Miha, Bruna in pa tudi na Jacqueline ne bo pozabil. Če bo zmagal, bo to namreč zaskuga cele skupine in si vsi zaslužijo nagrado.

Nekaj cvetk s kmetije:

  • Pred dvobojem med Francem in Jacqueline, je Niko povedal, da ga ne bi motilo, če bi Jacqueline uspela premagati Franca. Zdi se mu, da bi bil tak scenarij bolj njemu na kožo pisan, saj verjame, da bi imel več možnosti za končno zmago. Franc namreč velja za enega od favoritov za končno zmago. Ne bi pa imel nič proti, če bi se vrnil Franc, saj se zelo dobro razumeta. Nika je kasneje začel zbadati še Faki, ki mu je povedal, da je Dominika napovedala, da se bo poskusila povezati z njim. Rekla je, da mu bo v oporo, saj se ji zdi, da je Niko preveč neizkušen.
  • Vroča tema v areni je tokrat bila prepoved uživanja mesa. Mentorja sta glavi družine namreč naročila, da tekmovalci med kolinami mesa ne smejo jesti. Glava družine pa je tekmovalcem to navodilo predala zelo dvoumno, saj je, ko je rekla, da se mesa ne sme jesti, z rokami pokazala narekovaje. V areni je zato Saška Dominiko vprašala, ali je prišlo do zmede, ker Dominika pravilnega pomena narekovajev sploh ne pozna. Sodeč po njenem odgovoru so bili tekmovalci prepričani, da je temu res tako.
  • Ko sta v areni prišla tudi dvobojevalca, so se tekmovalci soočili s posnetkom nadzorne kamere. Posnele so nekoga, ki je vstopil v bogato hišo. V hišo, v katero ne bi smel nihče. Podoba na posnetku je najbolj spominja na Miho, a ta je to možnost ostro zavrnil. Tudi nihče drug krivde ni priznal. Faki je sumil, da je na posnetku Miha, zato se je na samem še enkrat soočil z njim. Miha je krivdo še enkrat zavrnil, je pa bil prizadet, ker je Faki sumi vanj. Faki mu je celo zagrozil, da če se izkaže, da je bil on, da sta za vedno opravila.

O tem, kdo danes odhaja domov, pa v večerni oddaji Kmetija: Nov začetek.

Franc pred dvobojem!

Medved!

Kdo je na posnetku?