Franc (Kmetija: Nov začetek): Dolgove je poplačal

Franc (Kmetija: Nov začetek): Dolgove je poplačal (foto: planet tv) planet tv
Vir: Nova
10. 10. 2016

Letošnjemu Francu iz šova Kmetija: nov začetek tokrat na žalost ni šlo tako gladko kot lanskemu. Čeprav je meril visoko – ga je na poti do zmage tokrat oviralo zdravje. Zlomljeno osmo rebro je, kljub dvomom nekaterih sotekmovalcev, le zahtevalo čas za počitek, ki ga bo tudi v prihodnje 67-letnik še kako potreboval.

Čeprav je od poškodbe s kravo na kmetiji minilo že kar nekaj časa, je Franc še vedno na bolniškem dopustu.

"Te dni imam zdravnika, ne vem, kako dolgo bom še na bolniški, mislim pa, da vsaj še dva tedna. Zdravnica mi je namreč rekla, da je za takšno poškodbo predviden trimesečni počitek," nam je pojasnil Franc, ki je sicer že šest let v pokoju. Prav zato se morda lahko z nekoliko lažjo vestjo prepusti ženinemu razvajanju, s katero sta se poročila pred 45 leti in dobila dva otroka. "Imam sina in hčerko. Hči je poročena v Avstriji, kjer ima svoj hotel, sin pa dela v piceriji v Innsbrucku na Tirolskem," nam je o svojem družinskem življenju povedal Franc, ki je zaradi finančne stiske pred nekaj leti preživel tudi težke čase.

"Imel sem kredit, ki sem ga do zadnjega centa poplačal pred odhodom v šov," nam je s ponosom povedal in pojasnil, da so se njegove težave začele z izposojo nepotrebnega kredita, ki ga je le s težavo odplačal.

Mož številnih hobijev

Franc je veliko več kot le upokojenec. Kot nam je povedal, je namreč velik ljubitelj svojega motorja, s katerim je prevozil vso Slovenijo ter tudi velik del sosednjih držav.

"Udeležujem se vseh motorističnih prireditev, imam pa za seboj veliko letenja z ultralahkim letalom, izpita pa še nimam," nam je pojasnil Franc, ki je sotekmovalcem sicer obljubil, da bo z letalom preletel posestvo, vendar zdaj o tem dvomi tudi sam.

Tekst: Nika Arsovski

Priporočamo