Franc (Kmetija: Nov začetek) je Jacqueline skril žganje

3. 11. 2015

Ker Jacqueline kot edina od tekmovalcev od doma še ni prejela nobenega pisma, je v iskanju tolažbe posegla po žganju. Skupaj z Dominiko sta zvrnili nekaj kozarčkov, kmetovalci pa so takoj nato zaskrbljeno staknili glave ...

Kot ste lahko nazorno videli v tokratnem videoposnetku, so fantje predvsem veliko besedičili o problemu z Jacqueline ...

Franc je Fakiju povedal, da je on glava družine in da se bo že sam spomnil kakšne rešitve. On mu lahko svetuje samo, da naj jo priveže za pete. Fantje so se na to temo še nekoliko šalili, vendar pa so vsi spoznali, da je stvar še kako resna. Na koncu je Franc povedal, da se s takimi stvarmi ne bo pretirano ubadal, saj če težave izvirajo iz zunanjega sveta, potem on pri tem ne more pomagati.

A ker je Franc le spoznal, da je situacija resna in zato je žganje skril, da Jacqueline ne bo mogla do njega. Je pa o tem, da bo žganje skril obvestil Dominiko in zdaj se boji, da bo Jacqueline zdaj njo prosila, da ji ga naj priskrbi.

Jacqueline je nazadnje povedala, kaj je bil razlog, da je v preteklosti že imela težave z alkoholom.

Vodila je vrtnarijo in cvetličarno, ko ji je mama zbolela za rakom, skrbeti pa je morala še za babico. In ob tem je bila še noseča. Vse se je nagrmadilo in začela je piti. Zdaj pa so jo spet začele prevevati skrbi, kako je s sinovi in starši, saj se ji še nihče ni oglasil. Sploh starejši sin naj bi zavračal vse v povezavi z alkoholom in Jacqueline je strah, da ga bo izgubila.

Več o tem pa že v večerni oddaji Kmetija: Nov začetek!

Kmetija!