Franc Vozel: ''Slovenski narod je najbolj pokvarjen, sama foušija ga je!''

2. 12. 2015

Franc je razočaran! In jezen. Zelo jezen. Predvsem zaradi besed, ki jih je slišal za mizo ob izboru drugega dvobojevalca. Navkljub temu, da gre zgolj za igro in v takšni igri običajna taktiziranja, pa ni jezen le na sotekmovalce, ampak kar na celo Slovenijo. Sicer pa prisluhnite sami!

Še nekaj cvetk zadnjega dogajanja na kmetiji:

  • Nekateri izpadli tekmovalci si močno želijo biti del porote in na ta način želijo vplivati na razplet igre. Najbolj glasna med njimi je Slavica. Kljub temu pa bodo o tem, kdo bo v poroti, odločali štirje finalisti. Faki je povedal, da je že vse odločeno in povedal imena porotnikov. To naj bi bili Maruša, Maja, Barbara, Bojan, Jacqueline in eden od izpadlih tekmovalcev. Samo Miha bi raje videl, da Anita zamenja Bojana.
  • Niko in Maja sta se pogovarjala, kakšne možnosti ima Niko v dvoboju z Brunom, če bo do tega prišlo. Maja misli, da ima Bruno prednost v znanju, pri ostalih disciplinah pa je težje napovedovati. Niko je tudi prepričan, da bo Faki vplival na Brunovo odločitev. Če se bo Bruno odločil zanj, bo jasno, kako velik vpliva ima Faki. Maja je tudi naperjena proti Fakiju, saj je po njenem mnenju do zdaj izdal še vsakega. Prepričana je tudi, da si fantje preveč zaupajo.
  • Saško je zanimalo, če dogovor med zadnjimi petimi tekmovalci še drži, predvsem pa ali so pomislili, da bi bilo za nekoga izmed njih lahko le del taktike, da pride do glavne nagrade. Vsi so zatrdili, da zmagovalec ne bo pozabil na obljubo, ne glede na to, kdo bo odnesel končno nagrado. Je pa Faki pred vsemi izrazil strah, da bi lahko Maja vplivala na Nikovo odločitev glede delitve. Je pa poudaril tudi, da je Niko brez Maje čisto drug človek.
  • Pred izborom drugega dvobojevalca, je spet prišlo do obračunavanja med tekmovalci in povratniki na posestvo zaradi starih zamer. Najbolj glasen prepir se je vnel med Fakijem in Gregorjem, vmes pa se je vmešala tudi Maruša. Gregor je sicer na glas povedal, da provocira Fakija, da bi videl, kakšen bo njegov odziv. Faki se je sicer uspel zadržati, a je povedal, da bi izven šova z Gregorjem najverjetneje fizično obračunal. Pravi, da se nerad prepira in da se v takih primerih raje umakne. Če pa prostora za umik ni, potem pa hitro udari.


Sicer pa več o tem že nocoj ... na Planet TV v Kmetija: Nov začetek.

Jezen na vse Slovence!

Faki in Gregor!

Franc in Sebastjan!