Franci Breznik, Alenka Gotar & Eva Irgl: Ljubezenski trikotnik

Vir: Nova
20. 2. 2012

Alenki Gotar trenutno ni postlano z rožicami. Komaj si najde postavnega žrebca, ji ta spolzi iz rok in se spogleduje z drugimi ženskami. Trenutno je na seznamu pristala njegova strankarska kolegica Eva Irgl, ki ji poslančeva naklonjenost očitno gode.

O Alenkinem ljubimcu Francu Brezniku je bilo že veliko napisanega. Da je poslanec ljubitelj temnolasih žensk, ni skrivnost, in glede na to, da je v javnosti razglašal, da je samski, nima niti zadržkov pred osvajanjem novih potencialnih kandidatk. Na njegovem seznamu se je tako znašla tudi poslanka in strankarska kolegica Eva Irgl. Na novo izvoljeni poslanec, ki ni ljubitelj komuniciranja prek mobilnikov in uporabljanja javnih portalov, je Evi že navrgel svoj trnek.

»Franci zelo redko odgovarja na SMS-sporočila ali komunicira prek družabnih omrežij, kar se mu zdi povsem normalno, a nekatere ženske to obremenjuje. Prav to je motilo tudi njegova nekdanja dekleta in motilo je tudi Alenko Gotar,« doda naš vir. S čim je torej poslanka prevzela strankarskega kolega, da so med njima preskočila sporočilca že na Facebooku? Trenutno je Irglova menda okupirana z gradnjo svojega novega doma in bi bila za Franca idealna partija, edino vprašanje bi bilo, kako bi Alenka sprejela, da jo je Franci zapustil, še preden sta javno oznanila zvezo, ki se je vlekla skoraj dva meseca.

Priporočamo