Franci Matoz: Gradi sanjsko vilo

Vir: Nova
17. 8. 2012

Razvpiti slovenski odvetnik Franci Matoz, ki se lahko pohvali, da ima ob sebi res seksi in delavno ženo Natašo, ki svoje delo vestno opravlja kar v njegovi odvetniški družbi Matoz, ponovno preseneča.

Pred časom smo v naši reviji pisali, da odvetnik nima zaradi številnih poslovnih obveznosti ter odvetniških zastopanj v odmevnih medijskih primerih nič časa zase, ter da so pod vprašajem tudi letošnje daljše poletne počitnice z njegovo ženo.

A, glej ga zlomka, kot strela z jasnega nas je pred dnevi eden od znanih obalnih domačinov presenetil z izjavo, da je primorski odvetnik Matoz v zadnjem času veliko viden v Ankaranu, le korak od elitnega naselja Oltra, ki slovi po luksuznih stanovanjih in apartmajih z edinstvenim in sanjskim pogledom na vsa tri obalna mesta Koper, Izolo in Piran. Seveda smo takoj stopili v akcijo in raziskali to območje.

Ugotovili smo, da v prvi vrsti le korak od morja Franci Matoz kot investitor z vsemi pridobljenimi dovoljenji gradi svoje novo sanjsko domovanje, katerega vrednost po ocenah enega od znanih obalnih nepremičninarjev zaradi res elitne lokacije presega kar nekaj vrtoglavih milijonov evrov.

Med poznavalci nepremičninskega trga se govori in naglas ugiba, da bo končana odvetnikova vila imela sanjsko vrednost sedem milijonov evrov, saj naj bi bila ob njej kljub bližini morja po gradbenih načrtih predvidena tudi notranji in zunanji luksuzni družinski bazen.

Morje pred vrati

Odvetnikova nastajajoča sanjska vila, kakor so jo poimenovali gradbeni mojstri, bo res nekaj posebnega, saj je njena lokacija pravi prestiž, ki si ga privoščijo le izbranci. Njena mogočnost se bo razprostirala na veliki površini, pogled pa je usmerjen na odprto morje – kot bi imeli morje naravnost pred vhodom v dom. Ni kaj, dodobra premišljena poteza odvetnika, saj nam je samo slikanje povzročilo tudi nekaj težav zaradi številnih ograj, alarmnih naprav in zaprtih vhodov, kjer navadnemu smrtniku ni vstopa.

Od dobro podučenih domačinov smo izvedeli, da je ankaranski klif (do določene meje popolnoma zaščiten) nekaj posebnega, saj se večina uglednih slovenskih gospodarstvenikov in nesramno bogatih Rusov že lep čas zanima za nakup večjih parcel, kjer bi lahko zgradili sanjske vile. Kajti elitna lokacija na slovenski obali ponuja pristno sredozemsko naravo za dolge sprehode med vinogradi in oljkami, oblivajo jo valovi morja in spremljajo nepozabni sončni zahodi v popolni simfoniji z vonji lovora, rožmarina in borovcev.

Priporočamo