Franci Matoz: Gradnja vile hitro napreduje

Vir: Nova
20. 8. 2013

Eden od najvplivnejših slovenskih odvetnikov Franci Matoz, ki je letos zaradi odmevnih političnih in drugih procesov veliko časa preživel na slovenskih sodiščih po Sloveniji, se je med poletnimi sodnimi počitnicami popolnoma odklopil in z ženo Natašo odpotoval v neznano.

Od skritih virov smo izvedeli, da je pred dopustniškim oddihom dal natančne naloge gradbincem v Ankaranu, kjer se intenzivno gradi njegova luksuzna vila le korak od morja. Mi smo hišo s sanjskim pogledom na tri obalna mesta Koper, Izolo in Piran pred dnevi obiskali in se prepričali, da gradbena dela potekajo po zastavljenih načrtih, saj so zidovi okoli vile že vidni.

Dela v notranjosti se po navedbah bližnjih sosedov izvajajo po načrtih. Novost je le to, da je vila odeta v prvo fazo fasade ter se na njej postavljajo prva okna, ki bodo še pred jesenjo po besedah sosedov popolnoma zakrila pogled vanjo.

Franci in njegova soproga Nataša očitno ničesar ne prepuščata naključju. Njuni bližnji prijatelji pa so nam še zaupali, da že intenzivno zbirata izbrane pohištvene kose, s katerimi bosta opremila sanjski dom.

In če gre že po obliki vile soditi, bo tudi pohištvo najverjetneje zelo moderno, izčiščenih linij in najverjetneje zvenečih in višjecenovnih blagovnih znamk.

Nataša Matoz se bo po tem, ko bo vila končana, lahko v kopalkah sončila kar na domači terasi.

Zoja Ahlin

Značke: Franci Matoz

Priporočamo