Franko Aneti: »To je zato, ker te nisem hotel p***t v gozdu, ko si me prosila!?«

Franko Aneti: »To je zato, ker te nisem hotel p***t v gozdu, ko si me prosila!?« (foto: Pop tv) Pop tv
23. 11. 2018

V kolikor smo bili do sedaj na Kmetiji priča prepirom predvsem zaradi nesoglasij med sotekmovalci, so zdaj na plano pridivjali še hormoni. Prekipelo je namreč Franku, ki je povedal, kaj naj bi mu je Aneta predlagala pred časom na Kmetiji.

Aneta in Nik ob svečah

Nik je Aneto s prevezo preko oči pripeljal v sobo in jo presenetil z večerjo ob svečah. »Da se izolirava od unih bebcev«, so bile še besede s katero je pospremil njun romantični obed.

Večerjo je Nik sklenil z besedami: »Mislim, da se oba strinjava, da se ne bova več zapletala z njimi v prepire in se bova samo smejala.« Večerjo sta zaključila s čokolado, ki jo je Nik skril, po tem ko jo je prinesel iz tržnice.

Preostali sotekmovalci končno v miru večerjali

Medtem ko sta Nik in Aneta obedovala ob svečah, so preostali sotekmovalci končno našli mir in v miru brez prepiranja povečerjali.

A mirno vzdušje je na Kmetiji zdržalo le do jutra

Zjutraj je Anna ob mizi sotekmovalcem povedala, da Aneta in Nik nad njo izvajata psihično nasilje in jo ustrahujeta. Vse skupaj naj bi se odvijalo ponoči, ko je Anna želela na stranišče in takrat naj bi jo Aneta in Nik zasledovala ter ji med drugim tudi zagrozila z besedami: «Sedaj bo boga tvoja hčerka.«

Nik ujet na laži?

Nik je ob tem napletel svojo zgodbo in povedal, da sta z Aneto slišala v mlinu zvoke, vzdihljaje in ropot ter, da je to trajalo vsaj pet minut in v tem času naj bi se dogajalo nekaj več med Anno in Frankom, ki je bil v mlinu. Franko je povedal, da je k njemu prišla prestrašena Anna in mu povedala, da jo zasledujeta Aneta in Nik, med njima pa se ni dogajalo nič. Ob tem je Aneti še dejal: »Kako se lahko tako lažeš!?

Kasneje je Aneta v svojem govoru pred kamero priznala, da sta res slišala vzdihljaje, zvoke in ropot, a kaj se je dogajalo ne vesta. Je s tem Nika nehote postavila na laž!?

»To je zaradi tega, ker tebe nisem po...al v gozdu, ko si me prosila!«

Tudi mirni Franko ima sedaj že vsega dovolj in je Nika odslovil z besedami: »Gnoj si! Ne morem verjeti, da tako lažeš!«

Franko je zatem svoje povedal tudi Aneti. Franko: »To je zaradi tega, ker tebe nisem pof..al v gozdu, ko si me prosila. Takrat si mi rekla, da rabiš masažo, da pojdiva v gozd kjer ni kamer. Nažgi me, daj, če si upaš!

Preostali sotekmovalci so ob Frankovih besedah začeli ploskati in ga glasno vzpodbujati. Zdenka: »Vse si prosila tukaj na Kmetiji!« Anna: »Luka je povedal vsem, da si hotela, da te na wc-ju nažge. Luka je povedal vsem!«

Aneta se brani s svojo lepoto

»Kdorkoli ima oči, ima ušesa, ima okus, pa ne, da se sedaj hvalim in sem polna sama sebe, kdorkoli mene pogleda kot človeka, kot silhueto, jaz mislim, da ne rabim nobenega prosit, da me pritisne. Če bi hotela, da bi me Franko pritisnil, bi me pritisnil že tri leta nazaj na Surviverju.«

Uf, kako že pravijo!? Lastna hvala, cena mala!?

Aleš-Rod

Foto: arhiv POP TV