Franko Bajc (Survivor): Izklesano telo na ogled

Franko Bajc (Survivor): Izklesano telo na ogled (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
Vir: Nova
3. 4. 2017

V fuziji energičnih nastopov izklesanih lepotcev iz vseh koncev naše dežele ter zanimivih plesnih in pevskih točk je našo pozornost na prvem predizboru Mister Slovenije 2017 vzbudil stari znanec malih zaslonov, ki nas z mišičastim telesom ni pustil ravnodušnih že z bitko na Filipinih.

Simpatični 20-letni Ajdovec in ljubitelj adrenalina nam je že v Survivorju dal vedeti, da ni izziva, ki mu ne bi bil kos. Zdaj mu je zadišal modni svet: "Začenjam ga spoznavati, čedalje bolj mi postaja privlačen," odkrito pripoveduje, o odločitvi glede prijave na izbor pa priznava, da se ni nikoli prej porodila v mislih, pa vendar: "Rad grem iz svoje kože, ker na koncu vedno uživam." Predhodno prijateljevanje s kamerami odpravlja sramežljivost, a trema ostaja, ker gre tokrat za nekaj povsem drugega, je bila pa prijava hitra odločitev, brez kakršnihkoli pomislekov.

Prisega na vsestranskost

V žepu že skriva zagotovljeno vstopnico za polfinale, a o tem, kakšne karte skriva v rokavu za žirijo v bodoče, se razgovori brez dlake na jeziku: "Prepričati jih želim s preprostostjo in vsestranskostjo, na odru pa s predrznim pogledom in očarljivim nasmehom." Velik adut je tudi izklesano telo, čeprav je za oblikovanje telesa imel na voljo malo časa – Filipini so zahtevali svoj davek, a to ni ovira: "Zelo sem tekmovalen. Cilj je vedno usmerjen proti zmagi, karierne ponudbe bom sprejel z odprtimi rokami," se še nasmehe Franko in doda: "Hvaležen sem za sodelovanje. Od izbora pričakujem šolo za naprej."