Franko Bajc (Kmetija) pred plesnim izzivom

Franko Bajc (Kmetija) pred plesnim izzivom (foto: POP TV) POP TV
Vir: Nova
11. 2. 2019

Veliki zmagovalec resničnostnega šova Kmetija, postavni in športno izklesani Primorec Franko Bajc, ima v zadnjem obdobju polne roke dela. 

Izvedeli smo, da je s svojo ekipo glasbenikov zaključil pesem, o kateri nam je ekskluzivno spregovoril takoj po samem šovu, obenem pa je Franko že kondicijsko pripravljen za nov izziv, saj ga v kratkem čaka medijski nastop na plesnem televizijskem spektaklu Zvezde plešejo, kjer bo eden od tekmovalcev letošnje sezone. 

"Šov Kmetija je minil, evforija in vse, povezano z njim, pa tudi. Jaz sem z mislimi že pri plesnem šovu Zvezde plešejo. Moram priznati, da je prisotne kar veliko te pozitivne treme, mogoče ravno zaradi tega, ker mi veliko pomeni. Za zdaj še nisem imel posebnih priprav kot le to, da vzdržujem telesno kondicijo in gibljivost, za katero mislim, da mi bo zelo prav prišla,” nam razkrije ob klicu Franko.

“Lahko rečem, da je ples brez dvoma zame največji izziv do zdaj. V zvezdniški šov vstopam zelo pogumno, ampak samozavest pa še krepim. Verjamem, da bo veliko lažje, ko bomo enkrat začeli in naredili prvih nekaj korakov. Do takrat je pa vse v domišljiji, za zdaj še nimam prave predstave. Moja pesem, ki smo jo snemali pri glasbeniku, pevcu Žanu Serčiču skupaj z dobrim prijateljem Krisom Kodeljem, je končana. To je prva pesem od številnih, ki jih še pripravljamo. Vse imamo pripravljeno za snemanje videospota, ki se začne v naslednjih 14 dnevih. Iskreno, komaj čakam. Lahko rečem, da se stvari odvijajo v pravi smeri, kot sem si želel, za kar sem zelo hvaležen. To se najbolje opazi po mojem nasmehu in zagnanosti, ki me spremlja na vsakem koraku.”

Telesna kondicija na vrhuncu

Postavni Primorec ne skriva, da se v zadnjem obdobju veliko ukvarja s telesno kondicijo, saj meni, da mu bo ta še kako koristila v oddaji plesnega šova Zvezde plešejo.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Pop TV, Primož Predalič