Franko Bajc pokazal, da res ne more iz svoje kože, po lepem dosežku je naredil še tole ...

26. 7. 2023
Deli
Franko Bajc pokazal, da res ne more iz svoje kože, po lepem dosežku je naredil še tole ... (foto: Instagram/franko_bajc)
Instagram/franko_bajc

Z nastopom v resničnostnem šovu je dobil veliko oboževalcev, ki mu zdaj zvesto sledijo na družbenih omrežjih.

Je nadvse predan športu in s svojimi podvigi navdihuje in navdušuje številne. Franka Bajca smo si dobro zapomnili po udeležbi v resničnostnih šovih. Predlani je odnesel zmago v Exatlonu, ki mu je prinesla 50.000 evrov, še pred tem pa smo ga lahko spremljali v priljubljenem šovu Kmetija.

Preberite še: Tina Gaber: Odločila se je, da pove vse od začetka

Zdaj Franko hodi po svoji poti in uresničuje cilje, ki si jih je zadal. Jasno pa je, da je šport del njegovega vsakdana - in to jasno pokaže svojim oboževalcem. Navdušil jih je s posnetkom s Triglava, kamor se je odpravil v začetku tega tedna. No, ni mu bilo dovolj, da se je povzpel nanj, pred Aljaževim stolpom je še naredil stojo! (slike si lahko ogledate, če podrsate desno)

"Danes bo kisel ponedeljek ampak samo za noge! Čudovito jutro na Triglavu!," je zapisal ob prizorih, ki zagotovo navdihujejo. Nikoli ni skrival dejstva, da vsak prosti trenutek najraje preživi v naravi in seveda vedno poskrbi za to, da združi prijetno s koristnim - naravo in šport.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)

Njegovim sledilcem je bilo videno nadvse všeč, številni so ga pohvalili, a nekateri so ga spraševali, kje ima čelado. Prepričani smo, da je poskrbel za svojo varnost in da si jo je ob fotografiranju snel. Franko dobro ve, da se je v gore treba odpraviti dobro opremljen, saj je narava lahko še kako nepredvidljiva.

Morda vas zanima: Uf, tako provokativna že dolgo ni bila, Gaja Prestor od blizu pokazala zaobljeno zadnjico

BONUS VIDEO: Luka Basi jasno in glasno: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh."

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu