Franko Bajc se še vedno najbolje počuti v naravi in med konji

Franko Bajc se še vedno najbolje počuti v naravi in med konji (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
25. 11. 2019

Franko Bajc, ki je slavil v lanskem šovu Kmetija in ki smo ga lahko spremljali tudi v šova Zvezde plešejo, še veliko prej pa v Survivorju, zadnje čase še kako navdušuje na družbenih omrežjih ... hkrati pa tudi še bolj preseneča.

Za tem, ko je izklesani lepotec pred dnevi objavil, da se brez večjih težav 'osveži' v mrzlem potočku, pa tudi če so zunaj zimske temperature, je svojim sledilcem pokazal svojo največjo ljubezen. To so še vedno konji, ki jih imajo Bajčevi na domačiji kar nekaj, tako da je doma vedno živahno, predvsem pa delovno, sploh pa je pri tako velikem številu živali vedno potrebno ustrezno skrbeti za njih.

Čeprav je postavni Ajdovc pred časom zmagal v šovu, bi mnogi pričakovali, da se bo odrekel ljubezni ter užival drugače. A, kot pravijo, prve ne pozabiš nikoli. Franko je tako še vedno zvest konjem, in sicer že od četrtega leta starosti. V tem času jih je še kako vzljubil, prav tako oni njega, čeprav te dni poslušamo debate nekaterih političnih veljakov, ki menijo, da živali niso čuteča bitja.

In medtem, ko njegovi vrstniki in prijatelji uživajo ali na motorjih, hitrih avtomobilih ali pa na zabavah, se Franko Bajc raje odpravi na ježo in v naravo. Nič drugače ni bilo pred dnevi, ko je kot pravi 'kavboj' poziral z enim izmed svojim konjem. Franko, kot nam je zaupal že pred časom, zelo rad jezdi, saj ga to neizmerno sprošča ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Showertime 🦄 📸 @matijakeber Happy Friday! . . . #nature #naturelovers #animal #animallovers #horse #horseriding #bathing #winter

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc) on