Franko (Kmetija) pada na blondinke

Franko (Kmetija) pada na blondinke (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
8. 11. 2018

Čeprav so se med tekmovalcema šova Kmetija Laro in Frankom iskrice kresale že od samega začetka in je Lara kot velika ljubiteljica konj Franka obiskala tudi v domači Ajdovščini, kjer sta se odpravila na romantično ježo, pa oba ostajata samska.

Je pa postavni Franko priznal, da ga je Lara očarala takoj na začetku. “Na prvi pogled mi je najbolj v oči padla Lara. Prišla je na konju, blond in lepe postave. Če bi sodil po tem, bi lahko rekel, da zgleda uredi punca,” je povedal s svojim naglasom. Konji so nekaj, kar ju sicer povezuje, zato je bila tudi nedavna nesreča Larinega konja med snemanjem Kmetije težka preizkušnja za oba. Arči je prestal triurno operacijo noge, vendar pa je Lara že sporočila, da se rana dobro celi.

“Arči se super drži, veterinarji so zadovoljni s potekom zdravljenja in napovedujejo popolno okrevanje. Sicer bo trajalo še nekaj mesecev, ampak pomembno je, da bo na koncu vse okej. Nesreče se žal dogajajo in včasih je namenjeno, da se nekaj zgodi. Ne moremo vedno vsega nadzorovati, niti doma niti na terenu, in če se je že moralo nekaj zgoditi, je v redu, da se da to rešiti in da bova lahko z Arčijem še vsaj enkrat toliko let preživela skupaj.”

Besedilo: A. P. K. // Fotografiji: Primož Predalič, osebni arhiv