Franko (Kmetija) postal največji ljubljenec Slovencev!

Franko (Kmetija) postal največji ljubljenec Slovencev! (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Nova
24. 12. 2018

Vse štiri velike finaliste šova Kmetija – Aneto, Denisa, Franka in Nika – je tik pred sklepnim dejanjem čakal stresen, a hkrati živahen teden, saj so se v živo srečali s svojimi podporniki. 

Najprej v Celju, nato pa še v Mariboru in v Velenju, kjer so v vsej evforiji in nepregledni množici oboževalcev delili avtograme in delali selfije. "Vedeli smo, da nas bo prišlo pogledat veliko ljudi, a ta množica je presenetila vse," so v en glas dejali finalisti. Izjemno priljubljeni Primorec Franko je sramežljivo razlagal, da ko je bil še mlajši, je pogledoval k tujim zvezdnikom, ki so bili tarče množične evforije. A nikoli si ni mislil, da bo tudi sam kdaj v tem položaju.

Aneta je bila presenečena, koliko žensk jo podpira. Denis pa je ostal tudi na srečanjih z oboževalci prijetno 'skregan' z Aneto in se je s številnimi pošalil, da jim ne da podpisa, ker imajo Anetinega, a seveda se je le šalil – podpis je dal prav vsem. Tudi Nik, ki je novinec, saj edini od finalistov še ni nastopil v nobenem resničnostnem šovu, se je zabaval in bil nad množico zelo navdušen.

In navdušen je bil tudi nad Kmetijo, saj se je, kot je dejal, v šovu veliko naučil, predvsem pa je spoznal samega sebe. Ravno zaradi tega bi to izkušnjo še enkrat ponovil. Kakor koli, pustimo se presenetiti, saj šovi pri nas še niso rekli zadnje besede.

Večkratni udeleženci resničnostnih šovov

Denis, Aneta in Franko so bili do zdaj že v dveh šovih. Denis v obeh Kmetijah, Franko pa je poskušal preživeti tudi v Survivorju. Zaupal nam je, da je sodelovanje v šovu Kmetija vzel kot pozitivno izkušnjo, najtežji trenutki zanj pa so bili, ko se je moral posloviti od Luka in Lare. Tudi za Denisa je bilo sodelovanje v tem šovu resnično odlično. Ni bilo nobene takšne situacije, zaradi katere bi imel nočne more. Za naprej pa pravi, da bi se udeležil še kakšnega šova, a le za dober honorar.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Miro Majcen, Pop tv