Fredi Miler: »Že tretjič sem dedek!«

6. 2. 2019

Fredi Miler ima vnovič razlog za veselje, saj je z rojstvom malega Marka postal že tretjič dedek.

Prvič je postal dedek z rojstvom Žana pred tremi leti in pol, drugič z rojstvom Jasona pred sedmimi meseci in sedaj, tretjič, z rojstvom malega Marka.

Fredi nam je z navdušenjem povedal, da se je včeraj ob 17 uri in 28 minut sinu Sandiju in njegovi partnerki Moniki pridružil 46. centimetrov velik in 2.320 gramov težak Mark. »Sandi je Moniki vseskozi stal ob strani ter jo spremljal, a ravno v času ko je zapustil sobo in meni pisal sporočilo, je Monika rodila. V sobo se je vrnil ravno pravi čas, da je lahko prerezal popkovino.« Nam je slikovito opisal dogajanje Fredi Miler.

Fredi Miler

Mark je na svet prijokal približno mesec dni pred rokom poroda, a se oba z mlado mamico počutita dobro. Novopečeni očka Sandi se bo očetove vloge moral privaditi sicer malce hitreje, kot je bilo predvideno, a mu bo ob strani zagotovo stal tudi presrečen dedek Fredi ter mu s kakšnim pravim »moškim« nasvetom pomagal pri pravilni odločitvi, ko bo to potrebno.

Aleš-Rod // Foto: Fredi Miler osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri