Fredija Milerja je srčni infarkt zdramil

Fredija Milerja je srčni infarkt zdramil (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
16. 4. 2018

Priljubljeni Fredi Miler, ki je javnosti pred 14 leti postal znan s pesmijo Vedno si sanjala njega, je na nedavnem koncertu v Lenartu skoraj izgubil življenje.

Na srečo je bil na koncertu, kjer se je glasbenik že med nastopom počutil slabo, tudi zdravstveni tehnik, ki je znanemu Korošcu dal prvo pomoč in mu s tem zagotovo rešil življenje. "Za vse, ki me sprašujete, kako je s Fredijem ... Njegova družina mi je sporočila, da je njegovo stanje stabilno. Le nekaj minut po njegovem nastopu na Moč glasbe združuje je doživel srčni infarkt in je na srečo še pred napadom posredoval naš zdravstveni tehnik, ki mu je dal prvo pomoč, nato pa so ga z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Maribor.

Srčni infarkt ga je zdramil

Fredi Miler, prijatelj, čim prej se pozdravi, takšnih ljudi, kot si ti, primanjkuje na tem planetu," je na družbenem omrežju po dogodku zapisal organizator koncerta Denis Poštrak. Kmalu zatem se je iz bolnišnice oglasil še Fredi Miler.

Srčni infarkt ga je zdramil

"Hvala vsem, ki mi želite pomagati. Je pa res, da sem bil na nitki. Še enkrat hvala vsem, ki so mi pomagali pri življenju," je zapisal 61-letni glasbenik, ki so ga medtem že premestili v slovenjgraško bolnišnico. Če bo vse po sreči in če ne bo kakšnih zapletov, bo Fredi Miler, ki se počuti odlično, kmalu že v domači oskrbi.

Foto: osebni arhiv