Fredy Miler: Dolžan okrog in okrog?!

Vir: Nova
30. 5. 2011

Pred kratkim smo na uredništvo prejeli anonimno obvestilo, da naj bi se Fredy Miler moral izseliti, ker ne plačuje najemnine.

»Sporočil bi vam rad, da so Fredyja Milerja že tretjič vrgli na cesto, ker ni plačeval stanovanja. Sedaj ga je iz hiše vrgel njegov brat, saj naj bi bil dolžan več tisoč evrov za račune.« Poklicali smo Fredyja, ki pa ostro zanika vse navedbe. Drži sicer, da se je preselil, vendar dolgovi menda niso razlog za to.

»To je laž. Ne vem, kdo bi vam to lahko poslal,« pravi Fredy, ki trenutno sinu pomaga preurejati stanovanje, ki ga je kupil. »Ko ga je kupil, je bilo videti vse v redu, ko pa smo začeli preurejati, smo videli, da bo treba zamenjati vse napeljave,« je potarnal Fredy, ki je prav zato, ker se je sin izselil iz hiše, tudi sam zamenjal prebivališče.

»Sin je kupil stanovanje, zato ni bilo smiselno ostati v tisti ogromni hiši, saj je bila tudi visoka najemnina. Zato sem se preselil, zaradi stroškov! Tisti, ki ima težave, naj me pokliče, pa mu bom povedal!« Zdaj Fredy živi v podnajemniški hiški v Mežici, sicer pa pripravlja novo skladbo Stari moj, kje si pa njo pobral. Pravi, da ima veliko dela, čeprav nasto­pov ni toliko, kot bi si jih želel.