Frenk Nova in Vesna Zornik zapela z otroki na poletnih počitnicah

21. 8. 2015

Prepoznavna pevca Vesna Zornik in Frenk Nova sta v imenu lanskih udeležencev šova Znan obraz ima svoj glas obiskala otroke, ki pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje letujejo v Kranjski Gori. Male nadobudneže sta presenetila pri »fer« malici, za katero je poskrbel ulični tovornjaček FerFud, ki je z okusnimi grižljaji in dobrodelnim poslanstvom v letošnjem poletju obnorel staro in mlado po vsej Sloveniji.

Vesna in Frenk sta med otroki v hipu ustvarila pravo praznično vzdušje. Frenk je s kitarskimi ritmi narekoval plesne korake in Vesna mu je pritegnila z vokalom. Pisana otroška skupina, od petletnikov pa vse do najstnikov, pa se ni izkazala le v petju in plesu, temveč so dokazali, da so tudi odlični jedci. V dobri urici so namreč zmazali približno 120 grižljajev, pri čemer ni manjkalo vprašanj za Mitjo in Janeza, ki sta morda koga navdušila tudi za kuharski poklic.

»Zelo sem vesela, da smo otrokom popestrili dan. In oni so ga, vključno s srčnimi vzgojitelji, nedvomno polepšali tudi nam! Morda so prav naš ples, pesem in smeh pregnali dežne oblake in ponovno priklicali sonce,« je ob veselem živžavu povedala Vesna Zornik, ki se je povsem prepustila otroškemu rajanju.

»Imeli smo se fantastično. Otroci so se res potrudili in pripravili pravo plesno točko. Skupaj smo zapeli, se malo pohecali in se tudi fino okrepčali z odlično hrano. Za spominček pa so nama pripravili prav posebno sliko, na kateri so zbrali svoje podpise,« je vzdušje opisal Frenk Nova, ki se je v družbi otrok odlično počutil.

»Zelo veseli smo tega projekta, ki združuje pozitivne misli in med ljudmi širi dobro voljo ter spodbuja dobra dela. Otrokom ste zares polepšali dan, hkrati pa na prijeten način podali sporočilo o pomenu solidarnosti med ljudmi,« je obisk FerFuda in glasbenih gostov pozdravila tudi Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje.

Nekaj dobrega zase in za druge lahko naredite tudi vi!

FerFud po vsej Sloveniji ponuja fine grižljaje po fer ceni in s Hoferjevimi kakovostnimi sestavinami omogoča, da jih okusite brezplačno – z objavo na družbenih omrežjih, ali zanje plačate toliko, kot želite sami. Pri tem pa naj vas vodi misel, da je vaše plačilo namenjeno otrokom iz projekta Botrstvo v Sloveniji. Kje bo v naslednjih dneh dišalo po slovenskih tradicionalnih jedeh, pripravljenih na 'street food' način, si lahko ogledate na spletni strani www.ferfud.si ali FerFud poiščite na družbenih omrežjih!

Priporočamo