Ga prepoznate?

Ga prepoznate? (foto: Filip Kržišnik osebni arhiv) Filip Kržišnik osebni arhiv
3. 5. 2017

Bolj ko raste in odrašča, bolj si želi dlje in še višje, še več ekstremizma in norenja. On premaguje strah in ovire na vsakem podvigu in gledalcem jemlje dih s premikanjem mej zmožnosti človeškega telesa.

Filip Kržišnik, katerega že od televizijskega šova Slovenija ima talent prepoznavamo pod imenom akrobatskega dua FB Acrobatics, že od majhnih nog živi življenje obrnjeno na glavo. Po uspehih in številnih nastopih v Sloveniji zdaj s športnim partnerjem Blažem Slaničem podira meje še preko slovenskih meja, ob tem pa ne pozablja na prve korake akrobatike, iz katerih se je rodila strast za celo življenje: »Nič se ni spremenilo, le las ni več. 25 let nasmeha do ušes, adrenalina na 110 procentov,« je zapisal pod fotografijo na svojem Facebook profilu.

Filip Kržišnik

Simpatičnemu in zgovornemu Filipu bi bilo brez podvigov, pred katerimi si 'navadni' ljudje raje zakrivamo oči, nedvomno dolgočasno: »Nepozabni trenutki visenja z eno roko nad mestom, skakanja z avtomobila na avtomobil med vožnjo in vse kaskaderske akcije. Moje življenje je brez meja polno sladkih trenutkov,« je še zapisal drzni akrobat.

Priporočamo