Gabrova rada seksa

Vir: Govori.se
21. 10. 2008

Tina Gaber, lanska miss Nove in miss Hawaiian Tropic, je za naš portal priznala, da rada telovadi med rjuhami.

Tina, ki že dlje časa živi s Primožem Bohincem, sicer uspešnim področnim kontrolorjem prodaje v podjetju Elektronček, je očitno za štirimi stenami prava divja mačka.

Lepotička, ki ji predaja krone ni vzela sape v medijskem prostoru, je na pol v šali, na pol zares priznala, da ji seks v zvezi veliko pomeni, da si ga zaželi velikokrat in da v njem zares uživa.

Playboyu

“Brez tega lahko uspešno nadaljujem zastavljeno kariero in posežem po dobrih rezultatih,” je smeje povedala Gabrova, ki pa ne skriva, da bi rada za svoj arhiv nekoč imela seksi fotografije, ki pa ne bodo namenjene javnosti. Tako smo lahko v kraljestvu zabave ujeli pomenljiv neuradni pogovor med Tino in Playboyevim fotografom Borom Dobrinom, ki je znan po tem, da v svoj objektiv ujame dekleta v zelo nenavadnih, a ekstremno seksi pozah.

Govora je bilo o listju in jesenskih barvah; če bo Tina pod listjem gola, nismo uspeli slišati, a priznamo, da bi te fotografije radi videli. Bor Dobrin je bil sicer tudi prvi, ki je lani po osvojitvi naslova miss Hawaiian Tropic Tino ovekovečil v seksi pozi za rubriko Kdo je ne bi v reviji Nova, sliko, na kateri je v belih kopalkah in s krono na glavi, pa ima Tina tudi v galeriji svoje spletne strani.