Uf, tako provokativna že dolgo ni bila, Gaja Prestor od blizu pokazala zaobljeno zadnjico

26. 7. 2023
Deli
Uf, tako provokativna že dolgo ni bila, Gaja Prestor od blizu pokazala zaobljeno zadnjico (foto: Alesh Maatko)
Alesh Maatko

Vemo, da je naša znana vplivnica postavna dama, a takega prizora doslej še nismo videli (in seveda je požela navdušenje).

Gaja Prestor je vplivnica, ki s svojimi objavami na družbenih omrežjih občasno dodobra razburka domišljijo. Objavlja fotografije, na katerih je v kopalkah ali v spodnjem perilu ter pokaže svojo lepo postavo. Vedno poskrbi, da je vse v mejah dobrega okusa, morda malce provokativno, a nikoli ne gre čez mejo.

Preberite še:  Ob tem kosilu Nike Urbas bi se marsikdo zgrozil in rekel "fuuj", a ona prisega na to jed (in ima dober razlog)

Tokrat pa je razveselila s sliko svoje lepo oblikovane zadnjice (fotografijo si lahko ogledate, če podrsate desno). Jasno je, da lepo skrbi zase in za svoje telo, saj ni opaziti niti trohice celulita ali kakšem kilogramček viška. Fotografirala se je v družbi kolegice, obe pa sta se Gajinim sledilcem zdeli prava paša za oči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Živa Teršek⠀⠀⠀ (@ttersek)

Gaja ima okrog 70.000 sledilcev in številne seveda zanima, koliko zasluži s pomočjo delovanja na družbenih omrežjih. To je razkrila pred časom v pogovoru za POPkast. Voditeljica POPkasta Eva Mavrič je med drugim dejala,  da je slišala, da lahko vplivnež na Instagramu zasluži tudi do 10 tisoč evrov na mesec. Gajo je vprašala, kako je s tem pri njej in kaj se ji bolj splača, denar služiti z glasbo ali z Instagramom.

Morda vas zanima: Uf, Darje Gajšek v tem kosu že dolgo nismo videli, prava škoda je, da si tega večkrat ne obleče!

"Čisto odvisno. Če gledamo iz finančnega vidika, trenutno pri meni definitivno prevladuje influenserstvo oziroma Instagram, bi pa to zelo rada obrnila čez čas, zato upam, da sedaj, ko snemam album, ko bom več izdajala in imela več komadov, se to uresniči. Z največjim veseljem bi objavljala le 'life style' vsebine in prenehala z delanjem kampanj ter imela dovolj nastopov, da bi le s tem normalno živela," je bila odkrita Gaja.

Dodala je še, da je raje v celoti glasbenica, da bi cele dneve preživela v studiu, objavljanje na Instagramu pa bi prepustila nekomu drugemu. "Trenutno me delo vplivnice še vedno veseli," je bila odkrita Gaja.

BONUS VIDEO: Spoznajte Mercedesovo prestižno limuzino, oblikovano pod vodstvom slovenskega mojstra Roberta Lešnika.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu