Gaja Prestor priznala, da jo je pred leti premagala trema, še bolj pa ego

Gaja Prestor priznala, da jo je pred leti premagala trema, še bolj pa ego (foto: Samantha Kandinsky) Samantha Kandinsky
21. 2. 2020

Gaja Prestor, ki se v javnosti predstavlja pod pod umetniškim imenom Gaja, je tik pred Emo 2020, kjer se bo predstavila s pesmijo Verjamem vase, je spregovorila o nič kaj prijetni izkušnji, ki si ji je zgodila skozi šov Slovenija ima talent.

In kako se je vse skupaj začelo? "Svoj prvi nastop sem imela v prvem razredu osnovne sole. Ko sem prvič začutila ta adrenalin, me je popolnoma prevzel. Vsak dan sem nekaj prispevala k temu, da sem se naučila nekaj novega," je v iskrenem uvodu začela Gaja, ki je nato nadaljevala zgodba, ki ni prav nič kaj prijetna: "Kako spisati komad? Kako javno govorit in nastopat? Začetki so bili zelo težki, saj je za vse uspehe potreben čas in disciplina. Disciplina, da tudi po tem ko te 10x zavrnejo še vedno tečeš in se boriš dalje. Leta 2016 sem nastopila na oddaji Slovenija ima talent. Nastop sta mi izpeljala "trema in ego". Prevelika pričakovanja in želja - premalo vaje in dicsipline. Nisem prišla niti v drugi krog, trema me je povozila. Nisem bila v pravem mindsetu, da bi nastop lahko izpeljala tako kot znam. Dokazati sem se želela ljudem okoli sebe, čeprav nisem želela stati tam."

Glasbenica  je nato v nadaljevanju še zapisala, kako je po temnih oblakih posijalo sonce. "Leto po tem, sem glasbo odrinila v nek skrit predal. Postajala sem si tuja, nisem bila srečna. Takrat sem spoznala Žana Serčiča, ki me je kljub vsem ljudem, ki so dvomili vame želel spoznati in z mano začeti glasbeno pot. Za to mu bom večno hvaležna. Začela sem znova, počasi. Počasi a dobro in kvalitetno. Počasi, a s srcem in trezno glavo o tem, kaj želim. Štiri leta kasneje, sem tu in Verjamem vase. Danes sem hvaležna vsem padcem, predvsem situaciji iz talentov. Saj me je največji padec in najtežji dan v mojem življenju zbudil in mi dal vedeti, da se moram za svoje sanje boriti in trdo delati. Če je meni uspelo, da bom stala na odru Eme, lahko tudi vam uspe karkoli se vam zdi nemogoče. Hvaležna. Hvala, ker nikoli niste nehali verjeti vame," je vse skupaj na družbenem omrežju iskreno zapisala Gaja, ki jo v soboto čaka pomemben nastop.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaj so bile tvoje otroške sanje? Kdo oz kaj si si vedno želel/a postati? Svoj prvi nastop sem imela v prvem razredu osnovne sole. Ko sem prvič začutila ta adrenalin, me je popolnoma prevzel. Vsak dan sem nekaj prispevala k temu, da sem se naučila nekaj novega. Kako spisati komad? Kako javno govorit in nastopat? Začetki so bili zelo težki, saj je za vse uspehe potreben čas in disciplina. Disciplina, da tudi po tem ko te 10x zavrnejo še vedno tečeš in se boriš dalje. Leta 2016 sem nastopila na oddaji Slovenija ima talent. Nastop sta mi izpeljala "trema in ego". Prevelika pričakovanja in želja - premalo vaje in dicsipline. Nisem prišla niti v drugi krog, trema me je povozila. Nisem bila v pravem mindsetu, da bi nastop lahko izpeljala tako kot znam. Dokazati sem se želela ljudem okoli sebe, čeprav nisem želela stati tam. Leto po tem, sem glasbo odrinila v nek skrit predal. Postajala sem si tuja, nisem bila srečna. Takrat sem spoznala @zansercic , ki me je kljub vsem ljudem, ki so dvomili vame želel spoznati in z mano začeti glasbeno pot. Za to mu bom večno hvaležna. Začela sem znova, počasi. Počasi a dobro in kvalitetno. Počasi a s srcem in trezno glavo o tem, kaj želim. Štiri leta kasneje, sem tu in VERJAMEM VASE. Danes sem hvaležna vsem padcem, predvsem situaciji iz Talentov. Saj me je največji padec in najtežji dan v mojem življenju zbudil in mi dal vedeti, da se moram za svoje sanje boriti in trdo delati. Če je meni uspelo, da bom stala na odru EME lahko tudi vam uspe karkoli se vam zdi nemogoče. Hvaležna✨Hvala ker nikoli niste nehali verjeti vame!

A post shared by GAJA (@gajaprestor) on

Priporočamo