Gaja Prestor vnovič presenetila z drzno sliko, pokazala je svojo napeto zadnjico v tangicah in razkrila tetovažo!

Gaja Prestor vnovič presenetila z drzno sliko, pokazala je svojo napeto zadnjico v tangicah in razkrila tetovažo! (foto: Primož Pičulin) Primož Pičulin
27. 10. 2022

Prizor, ki so si ga mnogi morali večkrat ogledati! In jasno vam bo, zakaj.

Slovenska vplivnica in podjetnica je poskrbela za novo presenečenje. Po tem, ko se je pred nedavnim slikala v seksi spodnjem perilu, ki je poudarjalo njene obline, je zdaj šla še korak dlje - pokazala je sliko, na kateri je v tangicah, in svojim oboževalcem razkrila, kaj si je tetovirala.

Vaaau, je TO najbolj drzna fotografija Gaje Prestor doslej? Nam se že zdi tako, poglejte jo še vi!

Številni so prizor komentirali z besedami, da se jim zdi zelo seksi - in očitno je, da bi radi videli še več takih fotografij. No, o tem se bo odločala Gaja sama, a jasno je, da tu pa tam le rada razveseli s kakšnim seksi prizorom. Na pol prosojne tangice delujejo malce izzivalno, a je slika posneta tako, da razkrije le malo gole kože - vsekakor je okusna in (tudi malce) umetniška. Vsega pa le ni treba pokazati, kajne?

Ta zelo znana Slovenka pokazala skoraj golo zadnjico v kopalkah in internet goooori!

Jasno je, da se mlada vplivnica počuti zelo samozavestno in odlično v svoji koži. Kako se tudi ne bi - njena postava je kot izklesana! Trud, ki ga vloži vase in v svoje dobro počutje se ji še kako obrestuje, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor)