Gal in Severa Gjurin vabita na koncert v Koper

Severa in Gaj Gjurin (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
9. 4. 2014

V kavarno Loggia Caffe prihajata v akustični zasedbi z gostom, Miho Krakerjem na akustični kitari. Poleg koncerta pa boste lahko uživali tudi v fotografski razstavi Ženska.

Ni skrivnost, da sta Gal in Severa, brat in sestra. Prav on jo je izvabil iz likovnega okolja in tudi prvič povabil na oder. Takrat za preprosto improvizacijo, kasneje v bend in zazvenela je Olivija.

Pa tudi potem, ko je že davno potihnila, sta se vedno znova znašla pri takšnih ali drugačnih sodelovanjih. Njuno dolgo poznanstvo, družinska vez in očitna povezanost, pač vedno znova kujejo nove ideje, melodije in zvoke.

Prisluhnite jima v soboto, 12. aprila, v koprski kavarni Loggia Caffe ob 21.uri.

Pred koncertom Kulturno umetniško društvo Artilerija iz Kopra vabi na odprtje prodajne fotografske razstave z naslovom Ženska.

Na razstavi bodo sodelovali člani Kulturno umetniškega društva ARTilerija: Miha Crnič, Luka Denić, Nada Spasojević, Igor Smode, Dejana Medica Šaule , Jože Volk, Karin Kocjančič, Teja Prodan Pavlič, Nives Kačič in Ivo Gregorič iz Kopra.

Delež od prodaje fotografij bodo v sodelovanju z ženskim društvom za kakovostno življenje Zrcalo in zavodom DS 13 namenili Materinskemu domu Solkan.

Priporočamo