Game Over: Namesto Steffania je prišel Alen

Game Over: Namesto Steffania je prišel Alen (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
4. 5. 2017

Prejšnji teden smo na odru priljubljenega kluba Cirkus lahko prisluhnili novi zasedbi sicer znane skupine Game Over. Z dodatkom 'new' pred imenom in z novim članom Alenom, s katerim so svoje glasbene poti sicer prepletli že pred petimi leti, tokrat pa pravijo, da gre čisto zares.

Namesto Steffania se je skupini zdaj pridružil 27-letnik iz Kopra, ki pa že zadnjih osem mesecev živi v Mengešu, kar je precej pripomoglo tudi k vnovični združitvi njihovih glasbenih poti.

"Prvič je Alena opazil Mark pred približno petimi leti, ko je Alen na Facebooku snemal videoposnetke, v katerih je uresničeval glasbene želje svojih oboževalcev. Pel je ljudem za rojstni dan in podobno," je pripoved začel Denis, Mark pa je dodal, da je v njem v trenutku videl potencial.

"Skupna kolegica mi je dala njegovo telefonsko številko. Spomnim se, da je bil takrat na Nizozemskem," je pojasnil Mark in dodal, da se je že takrat čutila glasbena kemija med njimi.

"Ko se je vrnil, je Alen živel na Primorskem, Denis je bil polno zaseden s plesno šolo in faksom, jaz pa sem imel tudi druge obveznosti. Takrat smo zato naredili samo eno skupno balado Žal mi je,  katero smo nastopili tudi prejšnji teden," so nam povedali člani skupine, ki se po novem imenuje 'New Game Over'.

New Game Over

Zdaj je pravi čas

In čeprav se njihov projekt pred petimi leti ni iztekel čisto po pričakovanjih, so člani zdaj prepričani, da bo drugače.

"Takrat smo začeli projekt, ki se ni izšel, zdaj pa je drugače. Pred tremi meseci je imel Denis zaključek v svoji plesni šoli, mene pa je povabil, da bi dogodek povezoval kot voditelja. Alen se je pojavil na dogodku, saj sta soseda. In ta kemija je spet med nami. Spet smo se našli, Alen se je preselil in zdaj je vse veliko lažje. Sestavili smo se kot puzli," nam je še pojasnil Mark.