Game Over se vrača na sceno!

Vir: Lea
15. 3. 2012

Ta teden je skupina Game Over sporočila, da se po nekajletni odsotnosti vrača na slovenske odre – in to v prvotni zasedbi! Velika vrnitev bo ta četrtek v hotelu in igralnici Kongo, mi pa razkrivamo, kaj so fantje počeli med šestletno pavzo.

Še najbolj od vseh je na očeh javnosti ostal Steffanio, ki medijskega prostora ni nikoli zapustil. Kot pevec je namreč nadaljeval glasbeno kariero v skupini Sexplosion, napisal in uglasbil pa je tudi mnogo uspešnic za druge slovenske pevke in pevce.

‘’V tem času sem osebnostno odrasel in se osvobodil starega življenja, v katerem je bilo preveč negativnosti,’’ je povedal Steffanio, ki je napisal tudi vse velike hite za takratno skupino Game Over in Sexplosion. ‘’Ponosen sem, da sem se s Sexplosionom udeležil festivalov v tujini, še najbolj pa na to, da je bila pesem Čar poletja izmed 350 prijavljenih pesmi z vsega Balkana izbrana za Pesem Mediterana. To je tudi prvi komad, katerega avtor sem v celoti, torej tako besedila, glasbe kot aranžmaja.’’

Obvlada kazensko pravo

Glasbenih vod nikoli ni zapustil niti Dennis, saj se je po razpadu Game Over pred šestimi leti posvetil solo pevski karieri in ustvaril hita, kot sta Nor sem nate in Ni me sram, s katerim je bil sprejet celo na Emo 2008, imitiral pa ga je tudi Klemen Slakonja. ‘’Že nekaj let učim plesati hiphop mlade nadobudneže v plesni šoli. Študiral pa sem tudi pravo, zdaj sem četrti letnik kazenskega prava,’’ je povedal nekdaj najbolj zaželeni ‘gameoverec’ in dodal, na kaj je najbolj ponosen: ‘’Čeprav sem imel tudi po dve do tri službe hkrati, sem ‘prilezel’ do četrtega letnika, pa tudi moja komada sta se fajn prijela.’’ Sicer pa ima Dennis še zdaj dve službi, saj poleg učitelja hiphopa opravlja še delo v pisarni v nekem podjetju.

Obkrožen z lepoticami

Mark pa se je našel v drugih vodah – voditeljskih, saj je nekaj časa delal kot televizijski voditelj na TV Paprika, kjer je imel svojo oddajo Bonboniera. Pozneje je začel še voditi prireditve po vsej Sloveniji, kar še vedno počne. Nazadnje je na primer nastopil kot voditelj ob turneji dalmatinskih klap pri nas. Ves čas je bil tudi obkrožen z lepoticami, ena izmed njegovih bolj znanih spremljevalk je Sanda Kazaferovič. Zadnji dve leti dela v eni izmed bank, kjer se odlično počuti. ‘’V tem času sem delal na svoji osebnosti, vzel sem si čas zase in se ukvarjal s športom. Začel sem hoditi tudi v gore, kolesariti, teči ... Prej sem se ukvarjal s plesom, vendar sem moral zaradi kolen to opustiti. Je pa šport v mojem srcu, zato sem si našel druge športne hobije,’’ je povedal Mark.

Priporočamo