Game Over: Oboževalke se jim mečejo pod noge!

Vir: Nova
3. 4. 2012

Game Over so po večletni odsotnosti nazaj! Seveda so Dennis, Mark in Steffanio navdušeni, ker se je med njimi spet zaiskrilo, še bolj pa nad tem, da imajo še več oboževalk kot v času svoje največje priljubljenosti. In te so še bolj divje kot takrat!

To, da so ženske še vedno nore nanje, so dokazali tudi ta teden, ko je klub Cirkus kar pokal od evforičnih oboževalk.

»Vrnitev v Kongu in ta teden v Cirkusu je bila 'top'! Orgazmična!« pravi navdušeni Mark, ki je imel pred leti v skupini funkcijo koreografa, po novem pa na njihovih nastopih povezuje program pa tudi ureja nastope.

»Glede nastopa v Ljubljani sem bil kar malo skeptičen, ker smo se morali že v preteklosti v prestolnici najbolj dokazovati,« pa je iskren Dennis.

No, da fantje, ups, zdaj so že moški, popolnoma zažigajo, jim je bilo jasno takoj, ko so stopili na oder. Pod njim so namreč zagledali množico punc in žensk, nekatere pa so imele v rokah celo transparente z napisi Game Over welcome back, We love you in podobno.

»Po tem, kar sem doživel v klubu Cirkus, sem dobil še večji navdih za nadaljnje ustvarjanje, ker mi je bilo res vau! Na eni nogi se mi je med nastopom odvezala vezalka, potem pa sem kar neki oboževalki dal nogo in mi je zavezala vezalke. Dal sem ji ljubčka in množica je čisto ponorela. In sploh si ne izmišljujem!« pa se je zasmejal Steffanio, ki po novem hitu Zdaj grem naprej že ustvarja nov komad za skupino.

Ženske se ponujajo direktno in konkretno

Fantje pa niso doživeli le orgazmične vrnitve na slovenske glasbene odre, ampak tudi vse tisto, kar spada zraven – in med njimi so na prvem mestu zagotovo oboževalke.

Se jim ženske že kaj 'ponujajo'? »Ja, itak, itak! Njihov pristop je včasih zelo direkten in mi kar godi,« se zasmeji Steffanio, Dennis, ki ima od Game Over tudi edini punco – manekenko Evo, s katero sta par že dve leti in pol – pa potrdi, da Steffanio ne laže: »Mislim, da se meni ne 'ponujajo' ali pa sem 'čorov', slep, in ne vidim teh žensk. K meni pridejo po avtogram, k Marku in Steffaniu pa po kaj drugega. (smeh)«

No, Mark pa smrtno resno zagotovi, da se ne spomni, da bi kdaj seksal s kakšno svojo oboževalko. Fant pač ne pada na tisto, kar se mu ponuja na pladnju, sploh pa, kot zatrjuje, ne zdaj, ko je v glavi popolnoma dozorel. Zgornji, da ne bo pomote.

»Zdaj čisto drugače gledam na te stvari. Meni se te, ki se mi ponujajo, ne zdijo zanimive. Rad bi se potrudil zanje, jih osvojil z dejanji ... Sicer pa se mi nobena ne ponuja na pladnju, ampak bolj nakažejo, da želijo 'tisto'. Ampak tudi take, ki samo nakažejo, mi niso zanimive. Raje imam prepovedane ali pa vsaj nedostopne.«

Program za zaljubljene in upokojence?!

Očitno so Dennis, Mark in Steffanio v tej večletni odsotnosti zelo napredovali. Res je, da so po videzu vsi še vedno takšni kot pred desetimi leti, a v glavah se jim je zgodil pravi tektonski premik. Vsaj tako zatrjujejo ...

»Uf, moja glava je 'orng' napredovala! Predvsem glava ... in mislim na zgornjo, ne na spodnjo. Zdaj končno uporabljam tudi to! (smeh)« se je pošalil Mark, a mislil še kako resno.

Izkušnje in leta pa so svoje prinesla tudi Dennisu, ki ima v Game Over pod nadzorom vokalne aranžmaje oziroma vokalni pristop na nastopih. In na vajah? Tam ima vedno zadnjo besedo, ali se tisto, kar so dali iz sebe, sliši v redu ali ne.

»Mislim, da sem dozorel, na svet gledam drugače, kot sem takrat. O določenih stvareh sicer še vedno razmišljam enako, dojel pa sem, da vsem ne morem biti všeč, da se moram truditi po najboljših močeh, a hkrati delati tisto, kar mi ustreza.«

In Steffanio? »Nabral sem si izkušnje na vseh področjih,« se skrivnostno zasmeje in za konec še doda: »Game Over bomo najbrž obstajali še takrat, ko ne bomo mogli več plesati. Ampak po duši bomo še vedno glasbeniki. Mogoče bomo pa takrat ustvarjali balade za zaljubljene, ker ne zahtevajo zahtevne koreografije za pevce. Dokler smo v popolni formi, pa bomo 'razturali' do konca!«